Technické potíže s turnikety | SK Slavia Praha
Více

Technické potíže s turnikety

PRAHA - Od dnešního rána řeší stadion Synot Tip Aréna ve spolupráci s firmou Ticketporal, která zajišťuje ticketingový systém, technické obtíže, které se týkají zejména funkcionality turniketů.
Slavia tuto informaci vzala na vědomí a před večerním utkáním přijala určitá dodatečná personální opatření. Všechny návštěvníky utkání 18. kola SYNOT ligy Slavia - Teplice proto žádáme o trpělivost a pochopení, a předem se omlouváme za vzniklé komplikace, které jsou ryze technického rázu.

Z technických důvodů bude před dnešním zápasem fungovat předprodej vstupenek v omezeném režimu. Doporučujeme všem fanouškům, kteří mají tu možnost, aby si zakoupili vstupenku přes internet (home-ticket), Nebude možný ani nákup permanentních vstupenek. Prosíme fanoušky, aby přišli na stadion s dostatečným časovým předstihem!

Ještě jednou se omlouváme všem fanouškům za vzniklé komplikace.



Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články