Tradiční předvánoční autogramiádu navštívilo několik set slávistů | SK Slavia Praha
Více

Tradiční předvánoční autogramiádu navštívilo několik set slávistů

PRAHA/NC EDEN – Slávisté mají za sebou tradiční předvánoční autogramiádu, která byla ještě o něco úspěšnější než ty předešlé. Do nákupního centra v Edenu si pro podpis přišly necelé čtyři stovky fanoušků.
Autogramiády, která byla letos netradičně naplánovaná opravdu pár dní před Štědrým dnem, se zúčastnil takřka kompletní A-tým. Z rodinných důvodů chyběli jen trenér Beránek, Aldo Baéz nebo Damien Boudjemaa. Atmosféru autogramiády naopak poprvé okusili Marek Kodr či Lukáš Fialka.

I přes značnou frontu kvůli obrovské návštěvě proběhla celá akce velmi úspěšně a v přátelské vánoční atmosféře. Nechybělo ani tradiční vánoční cukroví, fotografování či konverzace s hráči. Jak to v úterý v NC vypadalo, můžete zhlédnout ve videu Slavia TV či ve fotogalerii.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články