Trenér Uhrin po utkání s Plzní | SK Slavia Praha
Více

Trenér Uhrin po utkání s Plzní

PLZEŇ/DOOSAN ARENA - Sešívaní se v prvním poločase sice dostali do vedení, Plzeň je ale ve druhé půli přestřílela a zvítězila 3:1. „Nejde nám konstrukce směrem dopředu,“ mrzelo trenéra Dušana Uhrina v pozápasovém hodnocení 5. kola.
„Utkání se mi hodnotí špatně, byli jsme hodně pasivní. Až na jednu v první půli a na jednu ve druhé půli, kdy to Milan nezpracoval, jsme si nevytvářeli šance. Nedostali jsme se do hry, soupeř nás zatlačil,“ načal své hodnocení trenér Dušan Uhrin.

A vypíchl, v čem viděl největší chybu sešívaných. „Nejsem spokojený s tím, že jsme dnes netvořili hru. Nejde nám konstrukce směrem dopředu. Ze začátku jsme byli aktivní, pak jsme se schovávali, hráči se asi lekli toho, že vedeme. Nemůžeme z vlastního autu dostat ve 47. minutě takový gól. Vyklidili jsme pozice a hráli něco jiného, než jsme si řekli,“ mračil se trenér.

Následně zhodnotil dosavadní zápasy sešívaných. „V Plzni jsme nechtěli prohrát, víc mě ale mrzí nevýhra se Zlínem nebo utkání v Jihlavě, kde jsme smolně neproměnili penaltu. Poháry jsme zvládli dobře, tam se nehraje na výhru ale postup. Nám se podařilo postoupit až do 4. kola, což nikdo nepředpokládal. S Tallinnem jsme sice prohráli venku, ale pak jsme postup vybojovali doma, což vidím jako velké plus,“ dodal.

Tým čeká reprezentační přestávka. „ Doufám, že nám pomůže, abychom se dali dohromady. Máme za sebou náročný sled utkání,“ přiznává Dušan Uhrin.

Trenér čelil i otázce, jak je spokojený s výkony týmu v Plzni nebo v celé sezoně. „V utkání s Plzní jsem nebyl spokojený s nikým. Jinak pokud bych měl hodnotit, tak až na tento duel drží svou laťku Hušbauer. Většinou hrál svůj standard na 80-90 % nebo víc,“ dodal.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články