Trenér odpovídal fanouškům: Slavia pro mě znamená strašně moc | SK Slavia Praha
Více

Trenér odpovídal fanouškům: Slavia pro mě znamená strašně moc

PRAHA - Trenér Slavie Dušan Uhrin hodnotil podzimní část sezony a nejen ji v obsáhlém online rozhovoru na našem webu se slávistickými fanoušky.
Dotazů se sešlo několik set, valná většina z nich směřovala na zimní posílení týmu. Trenér naznačil, na jaké posty by rád přivítal v týmu posílení, ale konkrétní být samozřejmě nechtěl. „Ještě prosím vydržte, každý den je spousty jednání, která nás přibližují k tomu, abychom podepsali s určitými hráči a určitými kluby smlouvu," apeluje trenér Uhrin na fanoušky. Pevně věřím, že všechno dobře dopadne a budete spokojeni. Ale fanoušci musí být i trpěliví, protože nikde není napsáno, že posila se zapracuje za jeden měsíc do týmu. Já pevně věřím a udělám všechno pro to, aby to bylo okamžitě," pokračoval kouč v online rozhovoru.

Dušan Uhrin také nastínil plán zimní přípravy, který na našem webu zveřejníme příští týden. Máme naplánováno jednotýdenní soustředění u Prahy v Nymburce. Je to kondiční soustředění. Pak bychom měli odletět na soustředění do Španělska, kde bychom měli odehrát čtyři kvalitní utkání. Všechno ohledně zápasů se v tuto chvíli řeší. Určitě se všechno včas dozvíte," informoval trenér.

Kouč mimo jiné hovořil také o tom, proč se rozhodl nabídku Slavie v létě přijmout a co pro něj klub znamená. Když jsem dostal nabídku od Slavie, tak jsem neváhal. Neměl jsem ani jedinou myšlenku, že bych do Slavie nešel. Znamená to pro mě strašně moc, protože Slavia je velkoklub a má bohatou historii," vysvětloval trenér.

K případným posilám ještě trenér prozradil, na jakých postech by chtěl posílat a z jakých zemí. Chceme přivést hráče do útočné fáze. Můžete se dozvědět něco ještě před Silvestrem, ale v tuto chvíli není ještě nic hotového a nerad bych to zveřejňoval, protože by to bylo nekorektní vzhledem k našim jednáním. Sám jsem zvědav, jak všechno dopadne. Hledáme v první řadě v Čechách nebo na Slovensku. Jestliže tady nenajdeme ten správný typ, který bychom potřebovali, tak budeme hledat v zahraničí," zakončil trenér více než hodinu trvající online rozhovor.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články