U15: Starší žáci na turné v Číně | SK Slavia Praha
Více

U15: Starší žáci na turné v Číně

V pátek odcestoval tým U15 na týdenní pobyt v Číně, kde se utká se dvěma místními týmy. Po konfrontaci s týmy z Číny v České republice tak mají sešívaní starší žáci možnost sehrát zápasy se soupeřem také na jejich půdě.
S týmem odletěli do Číny také manažer mládežnické akademie Jiří Plíšek, šéftrenér dorosteneckých týmů Miroslav Beránek a trenér juniorky Pavel Řehák.

U15 měla naplánované dva přípravné zápasy. V prvním z nich porazila Jiangsu Suning U15/U16 1:0. Ve druhém utkání remizovala s čínským národním týmem U15 0:0.

Jiangsu Suning U15/U16 - SK Slavia Praha 0:1
Branka: Toula
Sestava: Fülop - Matys, Starý, Štětka, Leitl - Křišťan, Hroník, Kopáček - Douděra, Toula, Kulhavý
Střídali: Lytvyn, Hrubeš, Štěpnička, Hájek, Podrábský

Přípravný zápas hodnotil trenér Petr Karoch:
„Zápas hraný na 2x40 minut za vysoké teploty. První poločas probíhal většinou na polovině soupeře. Poměrně mnoho nepřesností v kombinacích bránilo častější střelbě. Po přestávce se hra vyrovnala a do zakončení se dostali i hráči soupeře. Výsledek odpovídá průběhu hry. Mohli jsme vstřelit ještě dvě branky. Soupeř mel jednu čistou příležitost, s kterou si poradil náš brankář včasným vyběhnutím.“

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články