V cestě za postupem požene slávisty vyprodaná Tribuna Sever! | SK Slavia Praha
Více

V cestě za postupem požene slávisty vyprodaná Tribuna Sever!

PRAHA - Na odvetu druhého předkola platí permanentní vstupenky na nadcházející sezonu 2016/2017. Samostatné vstupenky na utkání je pak možné zakoupit od středy 13. července. Slavia hostí Levadii ve čtvrtek 21. července od 19:00. V utkání by se měl představit už Gino van Kessel, nejnovější posila Slavie! Tribuna Sever je však v tuto chvíli vyprodaná! Pokud si do kotle chcete pořídit permice, využíte sektor 111!
Vstupenky na zápas s Levadií Tallinn jsou v cenové kategorii Z1 a k dispozici budou tradičně jak v předprodeji na internetu, tak u pokladen na stadionu. Doporučujeme všem slávistům, aby využili včasného nákupu permanentní vstupenky v předprodeji a vyhnuli se tak frontám v den utkání. I ve čtvrtek 21. července budou permanentky v prodeji, ale pouze do 18:00.

Internetový prodej

Prodej vstupenek na internetu probíhá od středy 13. července prostřednictvím ticketportal.cz. Na internetu je možné zakoupit vstupenku do všech otevřených sektorů.

Předprodej na stadionu

Také předprodej na pokladnách v Edenu bude zahájen ve středu 13. července. Pokladny u trati (u vstupu číslo 4, v ulici Pod Altánem) mají tento týden následující otevírací dobu:

pondělí 12 - 18
úterý 12 - 18
středa 13 - 19
čtvrtek 12 - výkop zápasu

Prodej vstupenek v den utkání

V den utkání (čtvrtek 21. července od 19:00) budou otevřeny pokladny u vstupu číslo 4 od 12:00 a u vstupu číslo 2 od 14:00. V den utkání je možné zakoupit i permanentní vstupenky na sezonu 2016/2017, jejich prodej však končí hodinu před utkáním, tedy v 18:00.

Nezapomeňte

Slevy na vstupné musejí být v den zápasu uplatněny na pokladnách nejpozději 90 minut před výkopem zápasu, tedy do 17:30. Omezení se týká všech, kdo chtějí využít studentskou slevu, slevu pro seniory, slevu pro členy Odboru přátel nebo Fanklubu a slevu pro držitele průkazů ZTP/TP.

Pro možnost využití vyjmenovaných slev prosím využijte možnosti předprodeje, případně včasný nákup nejpozději 90 minut před začátkem zápasu v den utkání. Slevy do sektoru pro rodiče s dětmi, slevy pro vozíčkáře a dětské vstupenky zůstávají v nabídce bez časového omezení.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články