V letní přípravě čeká sešívané soustředění v Rakousku | SK Slavia Praha
Více

V letní přípravě čeká sešívané soustředění v Rakousku

PRAHA – Vzhledem k postupu do Evropské ligy mají slávisté krátkou dovolenou, protože k letní přípravě se sejdou už 2. června. 14. července je na programu první soutěžní utkání v rámci 2. předkola Evropské ligy.
Začátek letní přípravy je na programu už na čtvrtek 2. června, kdy čekají svěřence trenéra Dušana Uhrina fyzické testy. Po dvou dnech odjedou slávisté v sobotu 4. června na kondiční soustředění do Nymburka, kde budou trénovat pět dní.

Po návratu do Prahy čeká slávisty další tréninkový cyklus na Xaverově, v rámci kterého sehrají i první zápasy. Sešívaní se prakticky celý červen budou připravovat na Xaverově.

Na herní soustředění tentokrát slávisté míří do rakouského Kaprunu do hotelu St. Florian, kde už se připravovali před třemi lety. Po návratu ze soustředění je v plánu tradiční turnaj v Čelákovicicíh a následně generálka na předkolo Evropské ligy. 

Plán letní přípravy:

2. června
Zahájení letní přípravy – fyzické testy

4. - 8. června
Soustředění Nymburk

Sobota 11. června
Benešov – Slavia (hraje se v Benešově od 11:00)

Úterý 14. června
Slavia – Ružomberok (hraje se v Čáslavi od 17:30)

Sobota 18. června
Slavia – Slovan Bratislava (hraje se v Kolíně od 11:00)

20. června
Los 2. předkola Evropské ligy

20. června – 28. června
Herní soustředění Rakousko, Kaprun
(Utkání jsou připravovaná na 21., 23., 25. a 27. června, konkrétní soupeře upřesníme.)

Sobota 2. července
Turnaj Čelákovice

 7. července

Generálka na zahájení sezony: Slavia - Hajduk Split

*Program může být změněn. O případných změnách budeme neprodleně informovat na webu.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články