V neděli hraje Slavie! V Edenu od 18 hodin se Slovanem Liberec! | SK Slavia Praha
Více

V neděli hraje Slavie! V Edenu od 18 hodin se Slovanem Liberec!

EDEN – Na horké půdě Villarrealu slávisté zápas zvládli, teď v neděli mají před sebou další neméně důležité utkání. V 11. kole přivítáme doma v Edenu Slovan Liberec. Už tuto neděli od 18 hodin.

Vstupenky

Vstupenky na Liberec se prodávají v cenové kategorii Z1. Tedy od 190 do 340 korun. Fanouškům doporučujeme nákup lístků z pohodlí domova přes online prodej Ticketportalu, kdy si můžete vstupenku vytisknout jako hometicket. Případně lístek můžete koupit na jednom z prodejních míst Ticketportalu v blízkosti vašeho bydliště. V internetovém prodeji je možné zakoupit i dětský lístek pro děti do 15 let nebo 150 centimetrů.

V den zápasu budou otevřeny pokladny předprodeje (u vstupu číslo 4 u železniční trati) od 10 do 19 hodin. Vstupenky je možné zakoupit také u pokladen u vstupu číslo 2 (vedle hotelu Iris) a to od 16:30 do začátku zápasu.

Na lístky je možné při nákupu na pokladnách uplatnit 10 procent slevu pro členy Odboru přátel a Fanklubu a 20 procent slevu pro studenty, seniory nad 60 let a držitele průkazu ZTP/TP.

Připomínáme, že v den zápasu je možné uplatňovat slevy na vstupném pro studenty, seniory, členy Odboru přátel a Fanklubu a držitele průkazu ZTP/TP nejpozději 90 minut před začátkem utkání, tedy do 16:30. Omezení prodeje cenově výhodných vstupenek před zápasem se netýká dětských vstupenek ani vstupenek pro vozíčkáře.

Zápasový magazín

U vstupů na stadion si můžete tradičně vyzvednout zdarma zápasový magazín Poločas. Najdete v něm mimo jiné obsáhlý rozhovor s Mickem van Burenem, miniplakát z vítězného zápasu v Karviné, ohlédnutí za Ligou mistryň žen a další zajímavé články. Poločas bude k dispozici i ve Fanshopu nebo na pokladnách.

Vstupenky na zápasy EL

V předprodeji na pokladnách u vstupu číslo 4 si můžete stále koupit vstupenky na další zápas Evropské ligy, který Slavia sehraje doma s Villarrealem 2. listopadu od 19 hodin. Podrobné informace o vstupenkách včetně ceníku najdete zde.

A vzhledem k tomu, že zápas se hraje v den, kdy si Slavia připomíná 125. výročí svého založení, připravujeme řadu akcí, které toto významné datum slávistické historie připomenou. Podrobnější informace k připravovanému programu zveřejníme příští týden.

Na pokladnách jsou také v prodeji vstupenky na venkovní zápas Evropské ligy s Maccabi Tel Aviv, který je na programu v Izraeli 23. listopadu. Vstupenky do sektoru hostů stojí 800 korun, na hlavní tribunu 3 400 korun.

Předzápasový program

Před zápasem až do konce poločasové přestávky se můžete zúčastnit SMS soutěže o Pro Evolution Soccer 2018 pro PS4. Informace o SMS soutěži budou zveřejněny na velkoplošných obrazovkách na stadionu.

V sektorech 225 a 226 Rodiče a děti bude opět pro děti připraven zábavný program plný her a překvapení. Zároveň je možné si vypůjčit na zápas deku, aby malým slávistům nebyla zima.

V 16:30 hodin startuje před hotelem Iris slávistická Fanzona. Najdete v ní stánek Fanklubu, kde budou v prodeji drobné suvenýry, a stánek BESIP, kde budou k dispozici reflexní prvky.

Upozorňujeme všechny fanoušky, že v areálu celého stadionu je zakázáno kouření. Prosíme o respektování tohoto zákazu a vytvoření příjemného prostředí pro fotbalový zápas.

Novinky ve Fanshopu

Ve Fanshopu Slavie v Edenu jsou v prodeji slávistické diáře na rok 2018. Vybrat si můžete denní, týdenní nebo kapesní.

Zápas vysílá Radio Slavia

Pokud se nedostanete do Edenu, nalaďte si Radio Slavia! Na radiu můžete sledovat rozhlasový komentář celého utkání. Na Radio Slavia se dostanete kliknutím na odkaz v horní liště textového online přenosu nebo přes tento odkaz. Zápas také vysílá přímým přenosem O2 TV Sport. 

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články