V neděli v Synot Tip Areně proti Sigmě Olomouc | SK Slavia Praha
Více

V neděli v Synot Tip Areně proti Sigmě Olomouc

V neděli od 15 hodin čeká slávisty zápas 9. kola Gambrinus ligy proti Sigmě Olomouc. Utkání nevysílá žádný ze sportovních kanálů.

V neděli od 15 hodin čeká slávisty zápas 9. kola Gambrinus ligy proti Sigmě Olomouc. Utkání nevysílá žádný ze sportovních kanálů.

Trenér Michal Petrouš se bude muset obejít bez Jana Blažka a Ondřeje Petráka, kteří si odpykají trest za čtyři žluté karty.

„Musíme se s tím vyrovnat, příležitost dostanou další hráči, kteří jsou v kádru. Nečeká nás lehký soupeř, ale musíme v domácím prostředí udělat maximum pro vítězství, podat týmový výkon,“ uvedl před utkáním trenér Michal Petrouš.

Naplno s týmem už začal trénovat Štěpán Koreš, naopak na marodce zůstávají Josef Kaufman (svalové zranění), Petr Janda (kotník) a brankář Jan Hanuš (zraněné rameno). K dispozici nebude ještě Martin Latka, který dohání tréninkovou pauzu, problémy s třísly má Tomáš Frejlach, který nedohrál derby na Letné. Útočník Zbyněk Pospěch trénuje s fixací na zraněném zápěstí, se kterou už hrál derby na Letné, do zápasu bude připravený.

Martin Latka i Petr Janda usilují o to, aby byli připraveni pro zápas v následujícím kole na Žižkově.

Sigma Olomouc se po rozhodnutí odvolací a revizní komise po minulém víkendu posunula v tabulce na šesté místo. Svěřenci trenéra Zdeňka Psotky mají na svém kontě 3 vítězství, 4 remízy a jednu porážku. V podzimní sezoně na hřištích soupeřů Sigma ještě ani jednou neprohrála. V posledním kole zvítězila doma nad Teplicemi 1:0.

Jako hlavní rozhodčí byl pro tento duel nominován Radek Příhoda, asistovat mu budou Drahoslav Handlíř a Robert Hájek. Čas výkopu byl posunut na 15 hodinu tak, aby fanoušci stihli navštívit zápas hokejové Slavie s Plzní od 18 hodin.

 

 

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články