V neděli všichni do Edenu! Soutěž o lístky i Poločas s Hušbauerem | SK Slavia Praha
Více

V neděli všichni do Edenu! Soutěž o lístky i Poločas s Hušbauerem

PRAHA – Přijďte Slavii v neděli podpořit v duelu proti Příbrami a svými hlasivkami pomoct hráčům se ziskem tří bodů. Během utkání jsme pro vás připravili soutěž o vstupenky na reprezentační zápas proti Severnímu Irsku.
Výkop utkání je v 15 hodin, stadion se otevírá ve 13:30. Přijďte alespoň 30 minut před výkopem, abyste se mohli zúčastnit soutěže o vstupenky na kvalifikační zápas MS české reprezentace proti Severnímu Irsku, který se hraje v neděli 4. září v Praze.

Vstupenky na Příbram si můžete zakoupit v neděli v Edenu od 12 hodin na pokladně u vstupu č. 4 a od 13 hodin na pokladně u vstupu č. 2. Lístky koupíte bez front i v internetovém prodeji Ticketportalu, můžete si je rovnou vytisknout anebo pro vyzvednutí využít jedno z 960 prodejních míst Ticketportalu v blízkosti vašeho bydliště.

Lístky se prodávají v cenové kategorii Z1, nejlevnější vstupenky do rodinného sektoru a na Tribunu Sever pořídíte již za 160 korun. Na lístky lze samozřejmě uplatnit 10% sleva pro členy Odboru přátel a Fanklubu a 20% sleva pro studenty, seniory nad 60 let a držitele průkazu ZTP.

Připomínáme, že v den zápasu je možné uplatňovat slevy na vstupném pro studenty, seniory, členy Odboru přátel a Fanklubu a držitele průkazu ZTP/TP nejpozději 90 minut před začátkem utkání. Omezení prodeje před zápasem se netýká vstupenek do sektoru pro rodiče a děti, dětských vstupenek ani vstupenek pro vozíčkáře.

Ve fanshopu jsou v prodeji vstupenky na odvetu play-off Evropské ligy proti Anderlechtu. V neděli se budou prodávat od 10 do 13 hodin a poté až hodinu po skončení zápasu od 18 hodin.

Další domácí zápas hrajeme až za měsíc s Libercem, přijďte si proto před dlouhou pauzou užít nedělní odpoledne do Edenu!

Magazín Poločas: Nová role Josefa Hušbauera

Velký rozhovor v magazínu Poločas tentokrát patří Josefu Hušbauerovi, který se pevně zabydlel v záložní řadě Slavie, ačkoliv první půlrok jeho angažmá v sešívaném nebyl vůbec snadný. Jak hodnotí svou novou roli v červenobílém a co očekává od nedělního duelu s Příbramí? „Zisk tří bodů je povinnost,“ má jasno šestadvacetiletý záložník.

Poločas nabídne i rozhovor s novým trenérem U17 Petrem Mikolandou, historické okénko pak připomene prvního zahraničního investora, který vstoupil do českého fotbalu po revoluci. Manažer slávistické mládeže Jiří Plíšek srovná český fotbal s čínským. Tradiční součástí je představení soupeře, včetně trojlístku jeho nejlepších hráčů, tabulka ePojisteni.cz ligy nebo rozpis všech ligových utkání.

Magazín Poločas koupíte ve fanshopu Slavie, na pokladnách nebo od kolportérů u stadionu a na tribunách. Cena je 20 Kč.




Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články