V sobotu od 11:00 na Xaverově derby žen! | SK Slavia Praha
Více

V sobotu od 11:00 na Xaverově derby žen!

V sobotu 28. 4. od 11:00 se na Xaverově v pražských Horních Počernicích odehraje již třetí derby sezóny mezi Spartou a Slavií.
Slávistky čeká klíčový zápas v boji o pátý mistrovský titul v řadě - derby se Spartou! Oba týmy dělí aktuálně pět bodů a do konce soutěže zbývá už jen pět kol. Slávistky změří sily se svými rivalkami v této sezoně už potřetí, v nadstavbové části ale poprvé. První napínavý duel vyhrály slávistky 3:2, odvetné utkání skončilo remízou 2:2.

„Na derby se moc těším. Zápasy se Spartou mají vždy svůj specifický náboj. Vím, že nás nečeká nic lehkého. Přesto ale věřím, že na hřišti odvedeme maximum a po zápase budeme zase o krok bliž k dalšímu titulu,“ komentuje před zápasem obránkyně Diana Bartovičová.

Přijďte podpořit naše fotbalistky na Xaverov!



Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články