V sobotu poslední domácí zápas sezony! Přijďte si prohlédnout nový pohár! | SK Slavia Praha
Více

V sobotu poslední domácí zápas sezony! Přijďte si prohlédnout nový pohár!

Přijďte v sobotu podpořit Slavii do Edenu v posledním domácím zápase sezony! A ještě se před zápasem vyfotit s pohárem pro vítěze MOL Cupu. Utkání začíná v 16 hodin.

Focení s pohárem pro vítěze MOL Cupu

  • Od otevření stadionu až do začátku zápasu se můžete vyfotit s trofejí pro vítěze MOL Cupu. Pohár bude umístěn v koridoru naproti vstupu číslo 1 na stadion. Brány stadionu se otevírají ve 14:30 hodin. Dorazte proto včas, ať se stihnete v klidu s vítěznou trofejí vyfotit. Prosíme fanoušky, aby respektovali to, že poháru se nebude možné dotýkat. Trofej bude v koridoru umístěna do začátku zápasu.

Vstupenky na zápas

  • Vstupenky se prodávají v cenové kategorii Z1, tedy od 190 korun. Využijte předprodeje a zakupte si vstupenky přes online prodej přímo na našem webu! Lístek si můžete z pohodlí domova vytisknout jako hometicket, případně vyzvednout i na jednom z prodejních míst Ticketportalu v blízkosti vašeho bydliště. V internetovém prodeji je možné zakoupit i dětský lístek pro děti do 15 let nebo 150 centimetrů.
  • Vstupenky si můžete koupit i přímo na stadionu na pokladnách u vstupu číslo 4 během jejich otevírací doby. Na lístky je možné při nákupu na pokladnách uplatnit 20 procent slevu pro studenty, seniory nad 60 let a držitele průkazu ZTP/TP.
  • V den zápasu budou otevřeny pokladny předprodeje (u vstupu číslo 4 u železniční trati) od 10 hodin do konce prvního poločasu. Vstupenky na zápas je možné zakoupit také u pokladen u vstupu číslo 2 (vedle hotelu Iris) a to od 14 hodin až do začátku zápasu.

Parkování

  • K parkování můžete využít přímo před stadionem placené parkoviště P2, které se nachází u hotelu Iris (vjezd z Vladivostocké ulice). Parkovací lístek stojí 150 korun a zakoupit si ho můžete předem na našem webu zde.

Zápasový magazín

  • U vstupů na stadion si můžete tradičně vyzvednout zdarma zápasový magazín Poločas. Najdete v něm velký rozhovor s trenérem A-týmu Jindřichem Trpišovským, ohlédnutí za klíčovými zápasy Slavie v končící ligové sezoně a nebo týmový plakát vítězů MOL Cupu. Připravili jsme také přehledný souhrn všech slávistů na hostování nebo vzpomínku ve fotografiích na první titul v novém Edenu, od kterého uplynulo právě 10 let. Poločas bude k dispozici zdarma i na pokladnách.

Občerstvení

  • Pro fanoušky jsme opět připravili možnost občerstvení a posezení u piva přímo před stadionem. Venkovní stánky a posezení budou umístěny u vstupu na stadion číslo 1 a 2. Na utkání se bude čepovat alkoholické pivo. Na východní tribuně budou opět posíleny stánky s občerstvením v sektorech 117 a 118. V teplém jarním odpoledni budou v nabídce opět nanuky. Novinkou jsou vratné kelímky se slávistickým motivem. Záloha na kelímek je 50 korun. V příští sezoně se už můžete těšit na výběr z širší škály slávistických motivů.

Sektor Rodiče a děti

  • V sektorech 225 a 226 Rodiče a děti si mohou malí slávisté zahrát slávistické pexeso, vítězové jednotlivých her získají slávistické náramky. Nebude chybět tradiční malování na obličej nebo zdobení slávistickým tetováním.

Novinky ve Fanshopu

  • Ve Fanshopu Slavie v Edenu si můžete zakoupit v rámci limitované kolekce trička s logem Slavie a pohárem pro vítěze MOL Cupu 2018. Tričko je vyrobeno ze stoprocentní bavlny a je k dispozici v unisexových velikostech S až 3XL. Cena je 350 korun. Tričko si můžete zakoupit buď přímo v kamenné prodejně Fanshopu v Edenu nebo na eshopu. Ještě před domácím zápasem s Jabloncem bude v prodejně Fanshopu v prodeji i pohárový plakát s fotografií vítězného týmu. Cena bude 50 korun, pro držitele permanentky 25 korun. Pokud do Fanshopu nestihnete zavítat před zápasem, můžete přijít i po jeho skončení. Otevřeno má až do obsloužení posledního zákazníka. Slávistické suvenýry ale můžete zakoupit i o poločasové přestávce. Stačí zajít k okénku Fanshopu v koridoru mezi severní a západní tribunou.

Zápas Slavie s Jabloncem začíná v 16 hodin. Pokud se nedostanete do Edenu, nalaďte si Radio Slavia, kde můžete sledovat rozhlasový komentář celého utkání. 

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články