Vánoční benefice pro Guineu | SK Slavia Praha
Více

Vánoční benefice pro Guineu

PRAHA - V rámci Afrického dne se v sobotu 6. prosince konalo na pražském magistrátu benefičním odpoledne, v jehož průběhu se dražil i červenobílý dres.
V sobotu 6. prosince se na pražském magistrátu konala Vánoční benefice pro Guineu. Jejím posláním bylo získat potřebné finanční prostředky na posílení prevence před přenosem viru ebola a na podporu knihovny Járy Cimrmana v Conakry.

Slavia do aukce věnovala dres, podepsaný všemi hráči. Občanské sdružení pro rozvojovou pomoc Pro-Contact, které benefiční odpoledne pořádalo, dražilo, pak v rámci akce uspořádalo i symbolické derby. Vše nakonec dobře dopadlo, když se prodaly dresy obou rivalů.

Pokud byste rádi uvedené projekty v Guineji podpořili, Sdružení Pro-contact pro tento účel vytvořilo zvláštní  účet: 1953720001/5500.



Aktuálně

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

Další články