Ve středu pohár na Žižkově! Informace pro fanoušky | SK Slavia Praha
Více

Ve středu pohár na Žižkově! Informace pro fanoušky

PRAHA/EDEN – Přinášíme organizační informace pro fanoušky, kteří přijdou podpořit sešívané ve třetím kole domácího poháru proti Viktorce Žižkov. Slavia se na Viktorce představí ve středu 3. září od 17:00.
Pokud se ve středu 3. září chystáte vyrazit na malé pražské derby Slavie s Viktorkou Žižkov, přinášíme vám důležité informace k zápasu. Sektor hostí se nachází na západní tribuně a samostatný vstup do něj je z ulice Siwiecova, jeho kapacita je 1 200 míst. Cena vstupenky na utkání je 150 Kč.

Fanoušci Slavie mají několik možností, jak si vstupenky opatřit v předprodeji, a to ve fanshopu Slavie, v předprodeji vstupenek či v den utkání ve fanshopu Viktorie Žižkov. Od pondělí se prodávají vstupenky pouze do sektoru Slavie, ve středu na Žižkově pak pro celý zbytek stadionu.

Fanshop Slavie:                           Pondělí 10:00 –17:00
                                                       Středa 10:00 – 13:30

Předprodej vstupenek:               Úterý 12:00 – 18:00

Fanshop Viktorie Žižkov:           Středa 9:00 – 15:00

Stadion se otevírá dvě hodiny před začátkem zápasu, tedy v 15:00 a od té doby bude možno zakoupit vstupenky i na místě v pokladně u sektoru hostů. Vzhledem k tomu, že se zde nachází pouze jedna pokladna, doporučujeme všem, kteří nechtějí zmeškat začátek utkání, aby si vstupenky na pohárový zápas zakoupili v předprodeji. Slavia využila také nabídku Viktorie Žižkov a po utkání s Bohemians Praha 1905, kdy se tato praxe osvědčila, bude ve středu na Žižkově u slávistického sektoru asistovat pět stewardů, které fanoušci zejména z Tribuny Sever znají ze zápasů v Edenu.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články