Vstupenky do Jihlavy v Edenu vyprodány | SK Slavia Praha
Více

Vstupenky do Jihlavy v Edenu vyprodány

PRAHA - Slavia odehraje první jarní zápas HET ligy 17. února v Jihlavě. Vstupenky do sektoru hostů, které byly v prodeji v Edenu, jsou vyprodány, posledních několik desítek lístků bude v prodeji v Jihlavě na pokladně u sektoru hostů před zápasem.

Prodej vstupenek

Lístek do sektoru hostů stojí 150 korun. Od středy 1. února se vstupenky prodávaly ve fanshopu Slavie a prodala se většina kapacity sektoru.

Zbývajících několik desítek lístků bude v prodeji přímo na pokladnách u sektoru hostů v Jihlavě před naším utkáním. Celková kapacita sektoru hostů je 400 míst.



Výjezdy na utkání

Odbor přátel/Tribuna Sever pořádá autobusový výjezd do Jihlavy. Cena pro členy Odboru přátel je 150 korun, pro nečleny 250 korun. Odjezd z Edenu je v 11:30. Přihlašovat se na výjezd je možné ve fanshopu v Edenu, aktuálně je možné hlásit se do druhého autobusu, pro tyto fanoušky bude zajištěna možnost si lístek koupit.

Autobusový výjezd pořádá i Fanklub. Cena pro členy Fanklubu je 150 korun, pro ostatní fanoušky 250 korun. Odjezd z Edenu je ve 13 hodin. Registrace na výjezd je možná přes web nebo osobně na sekretariátu Fanklubu.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články