Vstupenky na odvetu v Bruselu od úterý v prodeji | SK Slavia Praha
Více

Vstupenky na odvetu v Bruselu od úterý v prodeji

PRAHA - Od úterý 16. srpna jsou v prodeji ve Fanshopu Slavie v Edenu vstupenky na odvetu play-off Evropské ligy proti Anderlechtu Brusel. Lístky se prodávají pouze do sektoru hostů a je zaveden adresný ticketing.
Slavia nastoupí k odvetě na Constant Vanden Stock Stadionu ve čtvrtek 25. srpna od 20 hodin. Pro slávisty jsou vyhrazeny horní sektory S14 – S17 o kapacitě 878 míst za cenu 15 euro (405 korun) a dolní sektory S5 a S6 o kapacitě 173 míst za cenu 10 euro (270 korun). Vstupenky je možné koupit pouze v Praze, v Bruselu nebude možné koupit lístky ani do kotle Slavie, ani do jiných sektorů na stadionu. Vstupenky se dají platit pouze v hotovosti a v českých korunách.

Vstupenky pouze ve Fanshopu

Lístky jsou v prodeji od úterý 16. srpna pouze ve Fanshopu v Edenu v jeho otevírací době. Ve čtvrtek v den zápasu s Anderlechtem bude prodej probíhat jen do 16 hodin a poté opět až po zápase po odbavení všech zákazníků, kteří si budou kupovat slávistické suvenýry. Prosíme fanoušky, aby v maximální možné míře využili ke koupi termíny mimo čtvrteční utkání.

Pokud nebude dříve vyprodáno, lístky se budou prodávat ve Fanshopu až do pondělí 22. srpna 17 hodin. Po tomto termínu nebude možné ve Fanshopu lístky koupit. Upozorňujeme fanoušky, že není možná žádná rezervace lístků.

Otevírací doba Fanshopu:

út 16. 8. 12 – 18
st 17. 8. 10 – 17
čt 18. 8. 10 – 19 20:45 – obsloužení posledního zákazníka
pá 19. 8. 10 – 17
so 20. 8. 10 – 17
ne 21. 8. 10 – 17
po 22. 8. 10 – 17

Pravidla adresného ticketingu

Vzhledem k bezpečnostní situaci v Bruselu, kde stále platí stupeň 3 – vážná hrozba teroristického útoku, a rizikovosti zápasu je zaveden adresný ticketing. Znamená to, že u každého prodaného lístku budou požadovány informace jména a příjmení držitele, telefonický kontakt během jeho pobytu v Bruselu, informace o tom, jakým způsobem bude cestovat do Bruselu (letecky, autem, vlakem, autobusem, organizovaný výjezd OP/TS/FK) a kde bude v Bruselu případně ubytovaný. Bez poskytnutí těchto informací nebude lístek prodán. Zároveň upozorňujeme, že před vstupem na stadion proběhne kontrola, zda se jméno na vstupence shoduje se jménem uvedeným v občanském průkazu nebo cestovním pasu. Pokud bude jméno na vstupence přeškrtnuto nebo se nebude shodovat s údaji v osobním dokladu, pozbývá lístek platnosti.

Každá osoba po uvedení těchto údajů podepíše souhlas s poskytnutím těchto údajů organizátorovi prodeje vstupenek, kterým je SK Slavia Praha –fotbal, a.s. Klub se zavazuje, že údaje slouží pro jeho vnitřní potřebu a bez právního důvodu nebo pokud si to přímo nevyžádá bezpečnostní situace, nebudou předány třetí osobě. Zakoupením vstupenky vyjadřuje držitel této vstupenky souhlas s uvedeným organizačním opatřením stejně jako s Návštěvním řádem stadionu a je si vědom důsledků a sankcí vyplývajících z jeho porušení.

Nákup vstupenek pro skupiny

Je umožněn hromadný nákup lístků bez nutnosti fyzické přítomnosti všech fanoušků při nákupu nebo nutnosti mít s sebou osobní doklady ostatních účastníků. Pro úspěšný nákup je však potřeba mít požadované údaje od každého účastníka. Prosíme fanoušky, aby pro urychlení procesu prodeje měli tyto údaje předem připravené, nejlépe vytištěné na papíře. Počet vstupenek, který si může koupit jedna osoba, není omezen.

Vstupenky pro fanoušky, kteří se přihlásí na zájezdy s Odborem přátel anebo Fanklubem, zajišťují tyto dvě organizace. Vstupenky pro fanoušky, kteří jedou s Tribunou Sever, si zajišťuje každý účastník sám.

Při nákupu 5 a více kusů vstupenek je pro rychlejší vyřízení nutné poslat předem seznam účastníků s požadovanými údaji v excelové tabulce na email info@prosks.cz a to alespoň 2 hodiny před nákupem. Vzor vyplnění si můžete stáhnout zde.

Pokud pracujete v zahraničí a nemůžete se osobně dostavit do Edenu, kontaktujte nás na emailu kamila.brejtrova@slavia.cz. Na tento email směřujte i veškeré dotazy spojené s nákupem vstupenek. Mimopražští členové Odboru přátel mohou využít pro nákup lístků od pátku 19. srpna služby sekretariátu Odboru přátel na emailu sekretariat@odborpratel.cz. Členové Fanklubu se s žádostí o koupi lístků mohou obracet na sekretariát na email sekretariat@slavista.cz 

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články