Výsledky mládeže: Devatenáctka remizovala, osmnáctka přehrála Hradec | SK Slavia Praha
Více

Výsledky mládeže: Devatenáctka remizovala, osmnáctka přehrála Hradec

PRAHA - Devatenáctka je po domácí remíze s Mladou Boleslaví prozatím třetí se ztrátou čtyř bodů na první místo, osmnáctce chybí na úplný vrchol pouhý jeden bod. Mladší dorosty své zápasy odložily a mladší žáci se proti svým soupeřům rozstříleli. Podívejte se, jak se celkově slávistické mládeži dařilo.

U19

Slavia – Mladá Boleslav 0:0

Sestava Slavie: Otáhal – Žárský, Broukal, Routek, Tichý – Gilian – Pecháček (22. Pelyak, 89. Sluka) Kocourek (60. Jakab), Badocha (75. Vavrouš), Doležal (60. Písačka) – Batka

Komentář trenéra Martina Poustky: Celkově nepovedené utkání z naší strany,soupeř přijel prakticky jen bránit a naši kluci si s tím nedovedli poradit jak ve hře, tak při standardkách. Nedařila se nám předfinální i finální fáze. Střídající hráči bohužel očekávanou kvalitu a oživení nepřinesli,a tak zápas skončil bez branek.

U18

Slavia – Olymp Hradec 4:1

Branky Slavie: 2 Herman, Čermák, Písačka

Sestava Slavie: Toman – Schulz, Mařík (70. Husenský), Hovorka, Slezák (55. Gabor) – Čapek, Skuhravý (60. Telvák) – Vávra (65. Štochl), Čermák, Písačka – Herman

U15

Slavia – Mladá Boleslav 3:1 (1:1)

Branky Slavie: David, Nový, Krobot

Sestava Slavie: Svítil – Bárta, Drozda, Škarda, Slavata (36. Ielitro) - Nový, Valenta, Vaněk (47. Novák) – David (36. Čvančara), Krobot (60. Pátek), Peričevič (36. Hrobník)

Komentář trenéra Rostislava Kohoutka: V utkání proti soupeři, který je v tabulce na podobných místech jako my, jsme chtěli naplno bodovat a předvést kvalitní sportovní výkon. To se nám podařilo. Je jenom škoda, že jsme nebyli v začátku utkání více efektivní, protože chlapcům by se hrálo jistě lépe. Soupeř nám dokázal, že při jakékoli naší ztrátě koncentrace je schopen být nebezpečný a trestat naše chyby. My se z toho musíme poučit, aby nás tento přístup v dalších utkáních nesrazil. I tak chceme chlapcům poděkovat a pogratulovat k vítězství.

U14

Slavia – Mladá Boleslav 2:3 (0:3)

Branky Slavie: Brojo, Zeronik

Komentář trenéra Ondřeje Jury: V domácím utkáním jsme chtěli odčinit špatný výkon z Pardubic, ale utkání jsme opět nezvládli. Hned v prvních vteřinách jsme neproměnili vyloženou šanci a soupeř ihned z protiútoku trestal. Nedokázali jsme ubránit rychlého útočníka soupeře, který zařídil v úvodu utkání obě branky. Hráli jsme chaoticky a neorganizovaně a hosté zaslouženě skórovali. Po hrozivém začátku jsme pomalu převzali taktovku, avšak neproměnili jsme pokutový kop a další dvě obrovské šance. A aby toho nebylo málo, na konci poločasu soupeř zvýšil na 0:3 po krásné střele ze střední vzdálenosti. V druhé půli jsme již drželi více míč, ale soupeř výborně bránil a hrozil z rychlých protiútoků. Dokázali jsme už pouze snížit na 2:3 a připsali si tak první porážku v sezóně.

U13

Rokycany Slavia 0:40 (0:23)

Branky Slavie:
7 Toula, Kopáček, 5 Leitl, 4 Hrubeš, 3 Kulhavý, Hroník, Sirotník, 2 Chalupa, Starý, 1 Podrápský, Garagič, Matys, Linhart

Komentář trenéra Jakuba Šlitra:
V tomto kole nás čekal zápas v Rokycanech, který jsme odehráli proti stejně starému soupeři. Utkání mělo od začátku jednoznačný průběh a měli jsme ho celé ve své režii, kdy jsme soupeři nedovolili za celý zápas takřka nic. Naši hráči si vytvořili řadu šancí po krásných akcích, ať už se jednalo o útoky vedené po stranách, středem či ze standardních situací. Hráče musím pochválit, že celý zápas se snažili držet vysoké nasazení a stále ovládali hru.

U12

Rokycany Slavia 1:28

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články