V sobotu společné sledování zápasu ve Žlutých lázních! | SK Slavia Praha
Více

V sobotu společné sledování zápasu ve Žlutých lázních!

PRAHA – V sobotu čeká slávisty zápas roku o titul na Strahově s Brnem. Jelikož kapacita strahovského stadionu je omezená, rozhodl se klub, že ve spolupráci s O2 TV Sport připraví ve Žlutých lázních projekci posledního zápasu v sezoně.
Protože utkání na Strahově bude vyprodané a poptávka po vstupenkách je obrovská, rozhodli jsme se, že ve spolupráci s O2 TV Sport, která bude utkání v přímém přenosu vysílat, připravíme pro fanoušky Slavie velkoplošnou projekci ve Žlutých lázních v Praze.

Ve Žlutých lázní vedle samotného promítání bude pro fanoušky připraveno občerstvení, moderátor a DJ. Vrcholem bude přímý přenos ze Strahova. Vstupné do 17 hodin je 100 korun, za tuto vstupenku je možné koupit občerstvení v hodnotě 100 korun. Po 17. hodině je vstup zdarma. 

Pokud teoreticky na Strahově dopadne všechno dobře, je možné po zápase očekávat příjezd týmu do Žlutých lázní. Proto neváhejte a pokud nemáte vstupenky na Strahov, tak využijte možnosti společného sledování přímého přenosu ze Strahova ve Žlutých lázních!

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články