ŽIVĚ: Slavia vstupuje do letní přípravy proti Žižkovu | SK Slavia Praha
Více

ŽIVĚ: Slavia vstupuje do letní přípravy proti Žižkovu

PRAHA - Sešívaní v prvním utkání letní přípravy vyzvou na Střížkově Viktorku Žižkov. Výkop je v 10:00 a zápas můžete sledovat živě na Slavia TV.
Trenér Jaroslav Šilhavý dal v úvodním zápase přednost (staro)novým tvářím. Jako pravý obránce se představí navrátilec z hostování Libor Holík, ten už zítra odjíždí na mistrovství Evropy kategorie U19. Na stoperu vedle kapitána Jiřího Bílka nastoupí nová akvizice červenobílých Jakub Jugas.

Ve středu zálohy bude operovat dvojice Marko Alvir a Ruslan Rotaň, který je ve Slavii na testech. Na hrotu nastoupí chorvatský útočník Petar Musa, který byl už na testech v juniorce a nyní se připravuje s áčkem. Doplní je známe tváře - Jan Bořil, Jan Sýkora, Jasmin Ščuk a Ruslan Mingazov. Mezi tyčemi pak bude řídit obranu Přemysl Kovář.

Mešanovič ani Švento ještě do utkání nezasáhnou, ale trénují podle plánu. Jan Laštůvka ještě dostal volno, aby si vyřídil doma všechny potřebné záležitosti. Jakub Hromada pak léčí zraněné koleno.

Základní sestava: Kovář - Holík, Jugas, Bílek, Bořil - Ščuk - Mingazov, Alvir, Rotaň, Sýkora - Musa
Lavička náhradníků: Otáhal, Hušbauer, van Buren, Bucha, Tecl, Frydrych, Kingue, Vejvar

Sledujte utkání živě na Slavia TV

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články