Invaze do Jablonce! Lístky na sobotní zápas v prodeji! | SK Slavia Praha
Více

Invaze do Jablonce! Lístky na sobotní zápas v prodeji!

PRAHA - Po sérii neporazitelnosti se fanoušci Slavie chystají podpořit hráče v sešívaných dresech i v dalším utkání, které se hraje v sobotu 17. 10. od 14:30 na jablonecké Střelnici.
Pojeďte podpořit s Tribunou Sever hráče Slavie! Tribuna Sever chystá autobusový výjezd, na nějž se můžete přihlašovat až do pátku 16. 10. ve fanshopu v Edenu. Člen Odboru přátel či Fanklubu zaplatí za výjezd 180 Kč, nečlen pak 250 Kč.

 Také
vstupenky na samotné utkání jsou k dispozici ve fanshopu Slavie na stadionu v Edenu. Cena jednoho lístku do kotle sešívaných je 80 Kč. Slavia má k dispozici limitovaný počet vstupenek, pokud se sektor pro slávisty vyprodá, klub bude jednat o přidělení dalších míst. V den zápasu se v Jablonci vstupenky prodávat nebudou.

V pondělí 12. října bylo prodáno do Jablonce zhruba 250 vstupenek do slávistického kotle. Denně se prodá cca 100 lístků, takže je pravděpodobné brzké vyprodání sektoru pro slávistické fanoušky.

Otevírací doba fanshopu je ve středu a v pátek od 10:00 do 17:00 a ve čtvrtek od 10:00 do 19:00.

Nedostanete se do fanshopu? Objednejte si vstupenku přes Odbor přátel

Protože se v den zápasu na místě lístky prodávat nebudou, připravil klub ve spolupráci s Odborem přátel službu pro mimopražské fanoušky. Stačí poslat objednávku emailem na fo-sk-slavia@volny.cz a do středy zaplatit vstupenky bankovním převodem na 291946399/0800. Variabilní symbol pro tuto platbu je 1892. Platba může být rovněž složena v hotovosti na pobočce České spořitelny do pátku, 12:00 hod. Objednané a řádně zaplacené vstupenky budou k vyzvednutí na místě od zástupců Odboru přátel.



Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články