Diop vystřílel výhru juniorky v Teplicích | SK Slavia Praha
Více

Diop vystřílel výhru juniorky v Teplicích

0:2
(0:0)
30. kolo, 16. 4. 2015
30. kolo, 16. 4. 2015
FK Teplice - SK Slavia Praha
Branky: <b>Branky:</b> 48. a 67. Diop<br> <b>Rozhodčí:</b> Machýček – Matějček, Zubr
DUBÍ - Slávistická juniorka se dlouho nemohla prosadit na hřišti Teplic, nakonec ale výhru sešívaných zařídil Dame Diop. Ten se trefil chvíli po pauze, druhou branku přidal v 67. minutě a Slavia tak domů jede se třemi body.
První poločas proběhl na severu Čech bez větších šancí. Přitom už na začátku půle mohli jít do vedení domácí, nadějná akce ze 6. minuty ale skončila útočným faulem reprezentanta do 21 let Takácse.

Do další slibné akce se tepličtí dostali po 22 minutách hry, prudká střela zpoza vápna sice gólmana Soukupa vylekala, míč ale zaplul těsně nad břevno.

Hned po změně stran šla ale do vedení Slavia. Po rychlé akci dostal míč na zadní tyči nehlídaný Dame Diop a přesnou ranou otevřel skóre. Krátce nato mohl navýšit vedení sešívaných Kuchta, vytáhl se proti němu ale domácí gólman Lipš.

Domácí své šance neproměnili a v 67. minutě se tak rozvlnila podruhé teplická síť. Diop si naběhl na dlouhý balon a ve skluzu ho poslal za Lipše. Stejně jako po prvním gólu mohl vzápětí navýšit skóre Kuchta, míč ale tentokrát v dobré pozici poslal nad bránu.

Sešívaní tak podruhé za sebou udrželi čisté konto, z Teplic vezou tři body a v tabulce jim patří 5. místo.
0:2

Sestavy

FK Teplice

Lipš – Richter (70. Batelka), Stibor (52. D. Procházka), Mozol, Kodeš, Horváth, Stratil (79. Výborný), Uhlíř, Takács, Hošek (46. Batryn), Balázs

SK Slavia Praha

Soukup – Möglich, Bejbl, Brož (46, Vavrouš), Kuchta (84. Uche), Koreš (81. Vitarigov), Pelikán, Diop, Zámečník (72. Valenta), Prosek, Kadavý

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> 48. a 67. Diop<br> <b>Rozhodčí:</b> Machýček – Matějček, Zubr

Aktuálně

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

U15 vyhrála Turnaj národů v Ostravě

22. 4. 2024
Žáci v Ostravě nepoznali chuť porážky, a i díky zvládnutým pokutovým kopům se probojovali až do finále. V něm porazili Herthu Berlín. Nejlepším střelcem turnaje se stal se čtyřmi góly Matouš Srb.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články