Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. FC Vysočina Jihlava | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. FC Vysočina Jihlava"

1:1
(0:1)
6. kolo, 25. 8. 2015
6. kolo, 25. 8. 2015
SK Slavia Praha - FC Vysočina Jihlava
Branky: Branka Slavie: Badocha
Komentář trenéra Michala Petrouše: V tomto utkání jsme přešli z rozestavení 4-1-4-1 na 4-2-3-1. Ukázalo se, že jsme si lépe poradili s napadáním soupeře, který byl donucen nakopávat dlouhé balóny na vysokého útočníka. Bohužel jsme si s touto jednoduchou činností nedokázali poradit a soupeř mohl z těchto několika situací vytěžit gólovou šanci. Naštěstí se soupeři vstřelit branku nepodařilo. Neustále nás provází malý důraz v pokutovém území soupeře a u hráčů postrádám větší hlad po vstřelení branky. Opět nás zradila situace po rohovém kopu soupeře, kdy jsme nedohráli tuto standardní situaci, nechali soupeře odcentrovat a přihrávka našla v pokutovém území nikým nehlídaného hráče hostí a ten do prázdné branky skóroval.

V průběhu druhého poločasu přicházeli na hřiště noví hráči a určitě se většina z nich zasloužila o oživení a vytvoření tlaku, ze kterého jsme bohužel vytěžili jen jedinou branku, kterou vstřelil Badocha po centru Čermáka. Ještě v samotném závěru měl sice nadějnou pozici Písačka, ale jeho střela skončila bohužel jen v boční síti. Zatím se od nás odklání i štěstí, protože jsme nastřelili břevno i tyčku, a když už jde střela na branku, tak míč trefí spoluhráče. Ale to je fotbal a všichni věříme, že se kluci co nejrychleji adaptují na tuto soutěž a s tím přijdou i výhry.
1:1

Sestavy

SK Slavia Praha

Lisa - Souček (60. Krejdl), Husenský, Vyskočil, Badocha, Král, Pardubský (77. Franc), Schulz (60. Písačka), Zeman (56. Bucha), Žárský, Žežulka (69. Čermák)

Detaily utkání

Statistiky
Branka Slavie: Badocha

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články