Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. FC Slovan Liberec | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. FC Slovan Liberec"

0:2
(0:0)
10. kolo, 19. 9. 2015
10. kolo, 19. 9. 2015
SK Slavia Praha - FC Slovan Liberec
Branky: Branky: 48. Dvořák, 62. Šulc
Komentář trenéra Michala Petrouše: Liberec vyrukoval s defenzivní taktikou a spoléhal na brejkové situace, z nichž byl do dvacáté minuty třikrát nebezpečný. Tentokrát jsme byli hodně nepřesní a málo přímočaří v kombinaci, čímž jsme se připravovali o možnosti připravit si gólové šance. Když nám kombinace vyšla, hráči neměli tolik sprintových náběhů za obranu, přestože tyto situace probíráme u video rozborů a následně modelujeme v tréninkovém procesu.
V mnoha situacích váháme se zakončením, kdy v pokutovém území soupeře ještě hledáme přihrávkou spoluhráče. Když k tomu přidáme chyby v řešení defenzivních standardních situací, kdy nás soupeř v posledních utkáních gólově trestá, tak je velice složíte pomýšlet na bodový zisk. A navíc tyto situace přicházejí bud těsně před koncem poločasu nebo hned po zahájení poločasu druhého, kdy by hráči v těchto fázích hry měli být co možná nejvíce koncentrovaní. Věřím, že hráči se z chyb poučí a v příštích utkáních se jich vyvarují. Směrem dopředu musíme být přímočařejší s vetší touhou vstřelit branku. V neposlední řadě musí hráči na hřišti bojovat jeden za druhého a to bez rozdílu jestli je někdo ročník 97 nebo 98. Hráči by si měli uvědomit, že hrají hlavně za Slavii Praha a ne jen za sebe.
0:2

Detaily utkání

Statistiky
Branky: 48. Dvořák, 62. Šulc

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články