Report ze zápasu FK VIAGEM Příbram vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu FK VIAGEM Příbram vs. SK Slavia Praha"

4:0
(1:0)
11. kolo, 26. 9. 2015
11. kolo, 26. 9. 2015
FK VIAGEM Příbram - SK Slavia Praha
Branky: Branky: 5. a 63. Hlavatý, 50. Januška, 89. Růžek
Komentář trenéra Michala Petrouše: Po herně nadějném úvodu přišla situace, kdy náš hráč nezareagoval na pohyb svého protivníka těsně před naším pokutovým územím. Ten neměl velkou práci s proměněním šance na 1:0, když se ocitl tváří v tvář našemu gólmanovi. Poté jsme přežili ještě několik závarů před naší brankou. Naše mužstvo se první poločas těžko dostávalo do vyložených šancí.

Druhá půle začala pro nás už tradičně. Ve 48. minutě hráč Příbrami po rozehraném rohovém kopu parádně trefil prostor zadní tyče a míč skončil v síti. Je veliká škoda, že se hráči stále nedokáží poučit z chyb z předchozích utkání. I přesto mužstvo ukázalo, že sílu má a dokázalo si vytvořit tři gólové situace. Bohužel momentálně nemáme patřičnou šikovnost, abychom je proměňovali.

Poté jsme opět doplatili na malou agresivitu a nerozhodnost v pokutovém území, kdy nás soupeř dvakrát potrestal. Pozitivní je, že hráč už jsou schopni překonat soupeře kombinací, ale fotbal se rozhoduje v obou pokutových územích, kde momentálně za soupeři zaostáváme.

I přes tento nepříznivý výsledek stojí za to vyzdvihnout některé hráče, a to Antonia Lauricellu a Daniela Stropka, kteří obstáli velmi dobře, byť nastupovali do této doby v kategorii U18 a hráli nižší soutěž. Také Daniela Součka, který nastoupil tentokrát ve středové řadě a kterému se utkání vydařilo.

Pokud se i ostatní hráči v dalších utkáních přiblíží svým výkonem k těmto hráčům, mohli bychom pomýšlet na lepší výsledky, než tomu bylo doposud.
4:0

Sestavy

SK Slavia Praha

Přibyl – Žárský (77. Písačka), Žežulka, Stropek, Pardubský – Souček, Král (46. Zeman) – Schulz, Lauricella A., Vávra (67. Krejdl) – Badocha (71. Novák D.)

Detaily utkání

Statistiky
Branky: 5. a 63. Hlavatý, 50. Januška, 89. Růžek

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

U15 vyhrála Turnaj národů v Ostravě

22. 4. 2024
Žáci v Ostravě nepoznali chuť porážky, a i díky zvládnutým pokutovým kopům se probojovali až do finále. V něm porazili Herthu Berlín. Nejlepším střelcem turnaje se stal se čtyřmi góly Matouš Srb.

Další články