První prohra v přípravě. Slavia podlehla Ústí | SK Slavia Praha
Více

První prohra v přípravě. Slavia podlehla Ústí

0:2
(0:1)
přát., 20. 1. 2016
přát., 20. 1. 2016
SK Slavia Praha - FK Ústí nad Labem
Branky: <b>Branky:</b> 19. Vaněk, 53. Suškin
PRAHA/UMT EDEN - Poprvé v zimní přípravě se na hřišti představil Milan Škoda, ale ani on nedokázal překonat brankáře hostí. Sešívaní tak v mrazivém počasí podlehli Ústí nad Labem 0:2.
Trenér Uhrin do utkání nasadil v přípravě poprvé útočníka Milana Škodu, který vyléčil zranění. Naopak kvůli zdravotním problémům nemohl nastoupit Jan Vošahlík. Útočník Lukáš Železník do hry nešel proto, že trenéři nechtěli riskovat, protože ho trápilo poranění kotníku.

Slavia byla od začátku aktivnější a zejména v záloze se jí dařili kombinace, ale skóre otevřeli hosté. Po centru z levé strany si míč ve vápně zpracoval Vaněk, už to vypadalo, že ho Hušbauer ubrání, ale hostující hráč na poslední chvíli stačil přesně zamířit.

Sešívaní mohli vyrovnat za patnáct minut, když se po centru Vukadinoviče tlačil do zakončení Milan Škoda, ale na poslední chvíli mu míč sebral jeden z obránců. Blízk k zakončení měl Škoda i tři minuty před přestávkou, ale na Mikulův centr těsně nedosáhl.

Úvod druhé půle patřil gólově opět hostům, kteří zakončili rychlý brejk. Konkrétně si na zadní tyči počkal na zakončení Suškin. V 77. minutě mohl odpovědět Jan Kuchta, který se po úniku Mešanoviče dostal do zakončení, kdy stačilo trefit prázdnou branku. Střela našeho mladíky ale orazítkovala tyč.

Sešívaní si tak připsali první prohru v přípravě. V pátek uzavřou pražskou část zimní přípravy zápasem proti Vyšehradu. Na umělce v Edenu se začíná ve 14:00 a utkání vám přineseme živě v rámci Slavia TV.

Podívejte se na záznam utkání na Slavia TV:

0:2

Sestavy

SK Slavia Praha

1. poločas: Berkovec – Mikula, Latka, Deli, Jablonský – Mihalík, Hušbauer, Barák, Vukadinovič – Kenia – Škoda
2. poločas: Řehák – Bořil, Frydrych (K), Kodr, Zmrhal – Souček – Štohanzl, Piták, Černý – Kuchta, Mešanovič

FK Ústí nad Labem

1. poločas: Berkovec – Mikula, Latka, Deli, Jablonský – Mihalík, Hušbauer, Barák, Vukadinovič – Kenia – Škoda 2. poločas: Řehák – Bořil, Frydrych (K), Kodr, Zmrhal – Souček – Štohanzl, Piták, Černý – Kuchta, Mešanovič

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> 19. Vaněk, 53. Suškin

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články