Juniorka podlehla Jablonci 0:1 | SK Slavia Praha
Více

Juniorka podlehla Jablonci 0:1

0:1
(0:1)
34. kolo, 19. 5. 2016
34. kolo, 19. 5. 2016
SK Slavia Praha - FK Jablonec
Branky: <b>Branka:</b> 14.Žemba<br> <b>ŽK:</b> Munzar, Landovský, Repáň, Kubista <br> <b>Rozhodčí:</b> Kocourek – Pospíšil, Melichar
PRAHA/XAVEROV – V posledním domácím utkání letošní sezony Juniorské ligy přivítala Slavia Jablonec. Ve značně kombinované sestavě se bohužel nedokázala gólově prosadit a svému soupeři tak podlehla 0:1.
V první velké šanci zápasu se ocitl Oskar Fotr, míč ale ve čtvrté minutě do sítě neprotlačil. Slávisty proti první nebezpečné střele soupeře podržel brankář Toman, rozhodující moment zápasu však přišel již ve 14. minutě. Standardní situaci z od pomezní čáry obrana Slavia odvrátila pouze k volnému Žembovi, který z hranice vápna uklidil míč k tyči.

Jablonec mohl do poločasu své vedení ještě navýšit. Ve 38. minutě pálil Landovský, gólman sešívaných Toman byl ale připraven a s jeho pokusem si poradil.

Ani druhá půle moc brankových příležitostí nenabídla, v ojedinělé šanci se objevil jablonecký Štěpánek, toho ovšem opět vychytal brankář Toman. Slavia se do žádné větší šance nedostala, a tak poslední domácí zápas juniorky skončil prohrou 0:1.

Sezonu uzavře juniorka v neděli 22. května v Třinci.
0:1

Sestavy

SK Slavia Praha

Toman – Schulz (46. Pardubský), Broukal, Möglich, Písačka (46. Žárský)- Vávra (69. Havlina), Kocourek (K), Vavrouš, Štohanzl, Heřman (46. A. Lauricella) - Fotr (76. M.Lauricella)

FK Jablonec

Repáň – Skuhravý, Štěpánek, Novák (88. Soukup), Munzar (83.Díl), Palatický (76.Nesládek), Šedý, Landovský, Bulíř, Žemba (90. Petržilka), Kubista

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branka:</b> 14.Žemba<br> <b>ŽK:</b> Munzar, Landovský, Repáň, Kubista <br> <b>Rozhodčí:</b> Kocourek – Pospíšil, Melichar
Diváci
150

Aktuálně

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Derby dorostenců ve středu dopoledne na Xaverově

16. 4. 2024
Mladší i starší dorostence čeká uprostřed týdne zápas s největším rivalem. U19 vykopne proti Spartě v 11:00. Mladší U17 hraje od 13:15. Přijďte podpořit slávisty na Xaverov. Vstupné je zdarma. Přímý přenos z utkání bude k dispozici na YouTube SlaviaTV.

Další články