Report ze zápasu 1.FC Slovácko vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu 1.FC Slovácko vs. SK Slavia Praha"

1:1
(1:0)
26. kolo, 19. 3. 2016
26. kolo, 19. 3. 2016
1.FC Slovácko - SK Slavia Praha
Branky: Branka Slavie: 60. Vejvar (Beňo)
Komentář trenéra Michala Petrouše: Utkání se vyvíjelo podobně jako před týdnem proti Zbrojovce Brno. Vytvořili jsme si herní převahu s několika možnostmi k zakončení. Bohužel jsme využili jen jednu z nich, kdy po pěkné kombinaci ale branka nebyla uznána pro hraní rukou střelce Vejvara.
Soupeř se dostal ve 43. minutě k prvnímu zakončení, a to po autovém vhazování, kdy se balon dostal do našeho pokutového území, kde hráči Brna dostali až moc prostoru a nebyl pro ně problém usměrnit balon do naší sítě 1:0. Tak skončil první poločas.

Ve druhém poločase byla hra vyrovnanější, přesto jsme si opět vytvořili několik nadějných situací ke vstřelení branky. Soupeř byl naopak nebezpečný z brejkových situací. Dvě takové se nám naštěstí podařilo vyřešit, když nás v jedné nás podržel brankář Přibyl a s druhou si poradila naše obrana. Nakonec nám jedna z mnoha nadějných situací vyšla, kdy David Beňo našel kolmou přihrávkou za obrannou linií Vejvara, který svoje sólo s velkým přehledem a klidem proměnil 1:1.

Bohužel jsme vítěznou branku už nepřidali, a tak utkání skončilo remízou. Opět bylo na hráčích vidět obrovské zklamání, že se utkání nepodařilo dovést do vítězného konce. Všichni pevně věříme, že čekání na první jarní vítězství ukončíme v příštím domácím utkání proti Teplicím.
1:1

Sestavy

SK Slavia Praha

Přibyl – Pek, Žežulka, Jakab, Žárský (88. Vávra) – Lauricella A. (68. Bucha), Beňo, Čermák – Vejvar (71. Krejdl), Badocha (80. Schulz), Veselý

Detaily utkání

Statistiky
Branka Slavie: 60. Vejvar (Beňo)

Aktuálně

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Derby dorostenců ve středu dopoledne na Xaverově

16. 4. 2024
Mladší i starší dorostence čeká uprostřed týdne zápas s největším rivalem. U19 vykopne proti Spartě v 11:00. Mladší U17 hraje od 13:15. Přijďte podpořit slávisty na Xaverov. Vstupné je zdarma. Přímý přenos z utkání bude k dispozici na YouTube SlaviaTV.

Další články