Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. FK VIAGEM Příbram | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. FK VIAGEM Příbram"

1:1
(0:0)
31. kolo, 21. 4. 2016
31. kolo, 21. 4. 2016
SK Slavia Praha - FK VIAGEM Příbram
Branky: Branky: 71. Kuchta - 68. Bouček
Komentář trenéra Michala Petrouše: V dalším důležitém utkání nás čekal účastník ligy mistrů FK Příbram. Vzhledem k podzimnímu utkání, kdy jsme z Příbrami odjížděli s porážkou 0:4, bylo o motivaci postaráno. Tentokrát jsme sehráli velice vyrovnané utkání, kdy jsme určitě měli více míč na svých kopačkách. Ale soupeř ukázal svoji kvalitu, kdy dokázal využít každé naší nevynucené ztráty a rychlým přechodem do útoku byl velice nebezpečný. Zejména jsme si museli dávat veliký pozor na nebezpečného hrotového útočníka.

Několik šancí si vytvořila obě mužstva, ty dvě největší si vytvořili slávisté. V první se ocitl po pěkné křídelní kombinaci Bucha, ale z dobré pozice netrefil bránu. Ve druhé se objevil Badocha, kdy se výborně uvolnil v pokutovém území, ale místo přihrávky před branku, kde byli naši dva volní hráči před prázdnou brankou, se rozhodl pro zakončení a brankář Příbrami mu střelu vyrazil na rohový kop. Taktéž soupeř se dostal do dvou nadějných příležitostí, kdy v první nás podržel brankář Toman a ve druhé soupeř netrefil bránu.

Ve stejném duchu se odvíjel i druhý poločas, kdy se obě mužstva už nedostávala k tak častému zakončení, jak tomu bylo v poločase prvním. Když už se zdálo, že utkání dojde do nerozhodného výsledku, ve druhé polovině druhého poločasu se po rohovém kopu ujala vedení Příbram. Naše mužstvo ale ukázalo morálku a dokázalo po hezké kombinaci rychle zareagovat. Žežulka našel kolmou přihrávkou Čermáka, který našel patou v pokutovém území nabíhajícího Badochu, pro nějž už nebyl problém finální přihrávkou najít volného Kuchtu, který nadvakrát doslova protlačil míč do sítě a vyrovnal na konečných 1:1.

Musíme sportovně přiznat, že nerozhodný výsledek je spravedlivý a věříme, že i bod s těžkým soupeřem našim hráčů pomůže do dalších klíčových utkání.
1:1

Sestavy

SK Slavia Praha

Toman – Holík, Žežulka, Stropek, Žárský (K) (46. Pek) – Beňo – Vejvar (60.Krejdl), Badocha, Bucha, Čermák – Kuchta

Detaily utkání

Statistiky
Branky: 71. Kuchta - 68. Bouček

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články