Juniorka podlehla Viktorii Žižkov | SK Slavia Praha
Více

Juniorka podlehla Viktorii Žižkov

0:1
(0:0)
přát., 31. 8. 2016, Xaverov
přát., 31. 8. 2016, Xaverov
SK Slavia Praha - FK Viktoria Žižkov
Branky: <b>Branky:</b> 79. Dočekal
PRAHA/XAVEROV - Juniorka měla v týdnu opět naplánovaný další přípravný zápas, tentokrát se utkala s druholigovou Viktorií Žižkov.
V sešívaném dresu se objevili tři testovaní hráči z Osijeka, brankář Murin Stanič a záložníci Filip Radovanovič a Marin Vratkovič.

Utkání bylo po celou dobu zápasu vyrovnané a příliš vyložených šancí nenabídlo. V prvním poločase nejvíce hrozil Lukáš Veselý, na druhé straně poté Jakub Urbanec.

V druhé půle měli mírně navrch hosté a vypracovali si několik šancí, jednu z nich po centru ze strany proměnil Tomáš Dočekal. Slavia se snažila v závěru vyrovnat, ale střely Žárského a nebezpečné akce Sulíka či Havliny vyrovnání nepřinesly.

Utkání hodnotil trenér Pavel Řehák: "Bylo to pro nás dobré utkání proti silnému soupeři, které hráčům hodně dalo a nám ukázalo, na čem musíme nejvíce pracovat. Musíme zlepšit hlavně důraz a rychlost práce s míčem. I přes prohru nejsem nespokojen, někteří hráči podali dobrý výkon. O víkendu nehrajeme žádné utkání, tak máme šanci potrénovat a připravit se do dalších zápasů."

0:1

Sestavy

SK Slavia Praha

Stanič - Prošek, Broukal, Mareš, Pelyak - Veselý, Vratkovič, Vávra, Vavrouš, Radovanovič - Gilián Střídali: Žárský, Zajac, Sulík, Havlina, Fialka, D. Souček, Prosek

FK Viktoria Žižkov

Soukup - Egert, Čapek, Sixta, Pavlata, Krystan, Urbanec, Trýzna, Josl, Klán, Pimpara Střídali: Šandera, Podrazský, Dočekal, Opluštil, Hašek, Volek

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> 79. Dočekal

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články