Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. FC Slovan Liberec | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. FC Slovan Liberec"

9:1
(7:1)
přát, 28. 1. 2017, UMT Eden
přát, 28. 1. 2017, UMT Eden
SK Slavia Praha - FC Slovan Liberec
Branky: <b>Branky:</b> 5x Vejvar, 2x Novák, Mareš, A. Lauricella
Tým U19 momentálně dočasně vede kvůli zdravotní indispozici trenéra Antona Mišovce jako hlavní trenér Karel Piták. První gól vstřelili dorostenci již ve třetí minutě. Michael Hönig předvedl na levé straně pěknou individuální akci, následně si narazil s Pavlem Buchou, pronikl s míčem do vápna a přihrával pod sebe opět na Pavla Buchu. Ten z první trefil pouze břevno, odražený míč uklidil hlavou do sítě Jan Vejvar. U druhé branky byl znovu aktivní Michael Hönig. Opět pronikl po levé straně do vápna a přihrával na Antonia Lauricellu, jeho zakončení obrana zblokovala k Vojtovi Marešovi, který pohotově uklidil míč do sítě.

V 11. minutě to bylo už 3:0. Ondřej Pek našel dlouhou křižnou přihrávkou Jana Vejvara, který postupoval sám na brankáře, kterého chytrým lobem přehodil. O deset mnut později opět Michael Hönig přihrával pod sebe, míč se dostal k Ondřeji Pekovi, který vystřelil zpoza vápna levou nohou přesně k tyči, brankář hostů však dobrým zákrokem střelu vyrazil na roh. Ten rozehrál Vojtěch Mareš na přední tyč, kde se hlavou prosadil David Novák - 4:0.

Pátý gól přidal opět David Novák, který uklidil do branky centr Pavla Buchy ze standardní situace. Také na další branku, už na 6:0, přihrál Pavel Bucha, v 33. minutě našel svým centrem Antonia Lauricellu, který přesnou hlavičkou k tyči nedal brankáři šanci. V 35. minutě se prosadil také soupeř, útočník Liberce zužitkoval zaváhání v rozehrávce Slavie a svůj samostatný průnik nadvakrát proměnil v branku. Sešívaní přidali do poločasu ještě sedmý gól, opět u toho byl Pavel Bucha, který vyzval ke skórování Jana Vejvara, který krásným volejem uzavřel poločasové skore na 7:1.

Na svůj gól ze závěru poločasu navázal Jan Vejvar, toho vyzval ke skórování pěknou přihrávkou za obranu David Novák. Svůj pátý a také poslední gól celého zápasu vstřelil Jan Vejvar v 79. minutě, kdy svým napadáním odebral míč brankáři a pohodlně ho uklidil do prázdné branky.
9:1

Sestavy

SK Slavia Praha

Radimský (46. Přibyl) - Pek (46. Vyskočil), Stropek, Mareš, Havrda (68. Pek) - Bucha, Beňo (68. A. Lauricella), A. Lauricella (46. Macháček) - Vejvar, Novák (68. Hönig), Hönig (46. Kovařík)

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> 5x Vejvar, 2x Novák, Mareš, A. Lauricella

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články