Report ze zápasu Letohrad vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu Letohrad vs. SK Slavia Praha"

1:2
(0:1)
přát, 11. 2. 2017, UMT Ústí nad Orlicí
přát, 11. 2. 2017, UMT Ústí nad Orlicí
Letohrad - SK Slavia Praha
Branky: <b>Branky:</b> 48. soupeř - 3. Jan Pek, 87. Bielesz
Dorostenci vstoupil proti silnému diviznímu celku do utkání výborně a již ve třetí minutě šli do vedení, opět byl u branky Jan Vejvar, který v dosavadním průběhu zimní přípravy předvádí skvělé výkony. Stoper Filip Vyskočil našel dlouhou přihrávkou právě Jana Vejvara, který s míčem pronikl do vápna a svojí přihrávku nasměroval na zadní tyč na úplně volného Jana Peka, který už neměl problém otevřít skore - 1:0.

Znovu aktivní Jan Vejvar hledal přihrávkou pod sebe Michala Douděru, ten střelou z hranice vápna mířil bohužel do středu branky. Další útočnou akci Jan Vejvar sám zakončoval, Adam Petrák vybojoval míč a předložil míč na úplně volného Vejvara, ten však sám před brankářem nastřelil pouze břevno.

U dalších dvou šancí sešívaných nemohl opět Jan Vejvar chybět, dvakrát našel přihrávkou z křídla ve velké příležitosti své spoluhráče, poprvé zakončoval nad Filip Stehno, podruhé pak Jan Havránek. Hosté hrozili především z akcích po křídle, centrované míče však většinou sbíral brankář Denis Radimský.

Do druhého poločasu nastoupila téměř jiná sestava, bohužel hned v úvodu inkasovala. Po rohovém kopu se soupeř dostal k dorážce z bezprostřední blízkosti a míč dorazil do branky - 1:1.

Ze strany Slavie se v druhém poločase dostali k největšímu ohrožení branky Petr Kovařík a Dominik Suk, ale prozatím to k brance nevedlo. Hosté se dostávali do nebezpečných situací hlavně po rychlých protiútocích. 

Když už se zdálo, že zápas skončí nerozhodně, tak si vzal na levé straně slovo David Suk, zbavil se dvou obránců soupeře a přihrávkou před branku nalezl Lukáše Bielesze, který rozhodl o výhře Slavie 2:1.

Již dnes od 10:30 se opět kombinovaný tým U19 a U18 utká se Ždírcem nad Doubravou, vedoucím týmem krajského přeboru na Vysočině.
1:2

Sestavy

SK Slavia Praha

1. poločas: Radimský - Schneider, Vyskočil, Straka, Kotěra - Stehno, Cejnar (40. Havránek), Michal Douděra - Jan Pek, Petrák, Vejvar 2. poločas: Pakeš - Ondřej Pek, Drozda, Stropek, Bílek - Stehno, Havránek, Michal Douděra - Bielesz, Kovařík, Suk

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> 48. soupeř - 3. Jan Pek, 87. Bielesz

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články