Report ze zápasu TJ Jiskra Ústí nad Orlicí vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu TJ Jiskra Ústí nad Orlicí vs. SK Slavia Praha"

0:3
(0:2)
přát, 15. 2. 2017, UMT Ústí nad Orlicí
přát, 15. 2. 2017, UMT Ústí nad Orlicí
TJ Jiskra Ústí nad Orlicí - SK Slavia Praha
Branky: <b>Branky:</b> 5. Bielesz, 30. Bucha, 85. Suk
Do posledního utkání na soustředění vstoupili dorostenci povedeně. Jan Vejvar se na pravé straně dostal do samostatného úniku a přízemním centrem našel na přední tyči Lukáše Bielesze, který střelou pod břevno z malého vápna otevřel skóre.

Také u druhého gólu byl Jan Vejvar. Svým dobrým napadáním vybojoval míč na obránci soupeře, svou přihrávkou vyzval ke skórování Pavla Buchu. Střední záložník si s nabídkou ke skórování poradil výborně a umístěnou střelou k tyči nedal brankáři šanci. 

Do druhého poločasu zasáhli z velké většiny hráči týmu U18. Dvě velké příležitosti měl Filip Stehno, ovšem brankář domácích ho vždy vychytal. Skore uzavřel v závěru utkání Dominik Suk, který uklidil do branky centr Karla Schneidera.

Ze soustředění tak týmy U19 a U18 odjely s bilancí tří výher ze tří zápasů, dvakrát porazily účastníky divize C Letohrad a Ústí nad Orlicí, jednou porazily vedoucí celek krajského přeboru Kraje Vysočina Ždírec nad Doubravou.

Tým U19 čeká v neděli 19. 2. od 11:00 vedoucí celek třetí ligy Jirny, pro dorostence Slavie to bude generálka na první soutěžní utkání. 


0:3

Sestavy

SK Slavia Praha

1. poločas: Přibyl - Ondřej Pek, Vyskočil, Stropek, Schneider - Bucha, Beňo, Bjelos - Vejvar, Kovařík, Bielesz
2. poločas: Radimský - Schneider, Straka, Drozda, Kotěra - Bjelos (75. Petrák), Havránek, Michal Douděra - Jan Pek, Suk, Stehno

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> 5. Bielesz, 30. Bucha, 85. Suk

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články