Juniorka: Vysoká výhra nad Duklou | SK Slavia Praha
Více

Juniorka: Vysoká výhra nad Duklou

1:6
(0:4)
8. kolo, 17. 9. 2017, Zbuzany
8. kolo, 17. 9. 2017, Zbuzany
FK Dukla Praha - SK Slavia Praha
Branky: <b>Branky:</b> 59. Brejcha - 26. a 40. Sintean, 35. Badocha, 43. Vejvar, 76. Havrda, 86. M. Lauricella
ZBUZANY - V dalším kole Juniorské ligy se Slavia utkala ve Zbuzanech s Duklou. Povedený první poločas, po kterém juniorka vedla 4:0, rozhodl o vysoké výhře. Skóre se nakonec zastavilo na poměru 6:1 pro sešívané.
Otevřít skóre mohl v 15. minutě Jan Vejvar, který se po dlouhé přihrávce za obranu dostal do velké příležitosti, jeho střelu vytáhl na roh brankář Hruška. 1:0 to bylo tedy až ve 26. minutě. Pavel Bucha našel svým centrem hlavu Andreie Sinteana, který otevřel gólový účet zápasu.

Druhý gól přidali junioři ve 35. minutě. Ondřej Badocha pronikl středem hřiště, utekl všem obráncům a v tváří v tvář brankáři se nemýlil – 2:0! Po pěkné křídelní akci Petra Kovaříka a Jana Vejvara přidal Andrei Sintean svou druhou trefu a zvyšoval už na 3:0.

V závěru poločasu se do velké šance dostal po rohu Pavla Buchy Tomáš Čvančara, toho ještě brankář vychytal, míč do sítě nakonec dopravil Jan Vejvar. Na druhé straně předvedl dobrý zákrok Lukáš Lisa.

Dukla se dočkala snížení v 59. minutě, kdy postupoval sám na brankáře Lisu Ondřej Brejcha a vyběhnutého brankáře Slavie lobem přehodil. Další šanci připravil Pavel Bucha pro Tomáše Čvančaru, v těžké pozici ale útočník sešívaných branku netrefil.

Pátý gól padl po centru do vápna, kde Tomáš Čvančara sklepl míč k Šimonu Havrdovi, který na hraně sebeobětování zvýšil na 5:1. V závěru postupovali sami na brankáře Šimona Havrda s Marcem Lauricellou, prvně jmenovaný předložil míč před prázdnou branku k útočníkovi červenobílých, který stanovil konečné skóre 6:1.

1:6

Sestavy

FK Dukla Praha

Hruška – Douděra, Šimek, Greš, Brejcha, Dancák (76. Vyleta), Lohoyda, Vlček (56. Král), Barták, Kozel, Luong (62. Brabenec)

SK Slavia Praha

Lisa - Schnürer, Stropek, Škarda, Kovařík - Bucha (85. Bjeloš), A. Lauricella - Badocha (75. Stehno), Sintean (57. Havrda), Vejvar - Čvančara (85. M. Lauricella)

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> 59. Brejcha - 26. a 40. Sintean, 35. Badocha, 43. Vejvar, 76. Havrda, 86. M. Lauricella

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Starší žáci pokračují na vítězné vlně, U11 ovládla turnaj v Třeboni

26. 3. 2024
Týmy U15 i U14 si poradily s Nový Bydžovem a prodloužily vítěznou sérii. Kluci z U11 ovládli mezinárodní Kapřík Cup v Třeboni a starší dorostenci porazili Pardubice jednoznačně 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články