Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. FK Pardubice | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. FK Pardubice"

5:0
(1:0)
33. kolo, 19. 4. 2014
33. kolo, 19. 4. 2014
SK Slavia Praha - FK Pardubice
Branky: Branky: Batka 2, Kodr, Fialka, Jankto
Komentář trenéra Michala Petrouše: První poločas se nám herně nepovedl. Byla to přehlídka nepřesných přihrávek a velmi špatné finální fáze, až na dvě tři kombinace, které volaly po brance. Bohužel ani z bezprostřední blízkosti jsme branku nevstřelili. Gól ale nakonec padl a tím jsme
první poločas vyhráli v poměru 1:0. O utkání rozhodl úvod druhého poločasu, kdy jsme vstřelili dvě rychlé branky. To nám samozřejmě pomohlo a soupeře naopak doslova zmrazilo. Poté už neměl soupeř síly utkání alespoň zdramatizovat a zápas byl dohrán v naší režii, kdy jsme ještě přidali dvě branky a vytvořili si další šance. V samotném závěru se přeci jen soupeř po dohrání standartní situace dostal do šance, ale brankář Soukup střelu vyrazil. I přesto, že se nám výsledkově daří, tak hlavním cílem je připravit hráče pro dospělý fotbal. A to vyžaduje tvrdou práci a co nejrychlejší adaptaci na mužský fotbal.
5:0

Sestavy

SK Slavia Praha

Soukup – Pelyak, Kodr (76. Broukal), Pelikán, Fialka – Brož (76. Novák), Jankto – Moglich (46. Vitarigov), Mysliveček, Fotr (68. Kopta) – Batka (62. Zdichynec)

Detaily utkání

Statistiky
Branky: Batka 2, Kodr, Fialka, Jankto

Aktuálně

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Derby dorostenců ve středu dopoledne na Xaverově

16. 4. 2024
Mladší i starší dorostence čeká uprostřed týdne zápas s největším rivalem. U19 vykopne proti Spartě v 11:00. Mladší U17 hraje od 13:15. Přijďte podpořit slávisty na Xaverov. Vstupné je zdarma. Přímý přenos z utkání bude k dispozici na YouTube SlaviaTV.

Další články