Slavia má nového obchodního a marketingového ředitele | SK Slavia Praha
Více

Slavia má nového obchodního a marketingového ředitele

1. srpna došlo ke změně ve vedení klubu. Na pozici obchodního a marketingového ředitele nastoupil Ing. Martin Malík. Nahradil Mgr. Alici Tomasovou, která působila v této funkci od ledna 2006.

1. srpna došlo ke změně ve vedení klubu. Na pozici obchodního a marketingového ředitele nastoupil Ing. Martin Malík. Nahradil Mgr. Alici Tomasovou, která působila v této funkci od ledna 2006.

„Ráda bych poděkovala všem spolupracovníkům, kolegům a obchodním partnerům za spolupráci a podporu v průběhu minulých let. Slávistkou zůstanu i nadále, těším se, že si budu moci po letech užít atmosféru utkání bez pracovních povinností. Slavii přeji v budoucnosti, aby zažila znovu velké sportovní úspěchy," uvedla Alice Tomasová.

Ing. Martin Malík v minulosti pracoval pro hollywoodské studio Warner Bros., na Barrandově v týmu Václava Marhoula, působil také v reklamních agenturách.

„Slavia je pro mne novou výzvou. Přicházím, abych navázal na to dobré, co moji předchůdci ve Slavii dokázali a s využitím mých dosavadních zkušeností v oblasti obchodu a marketingu přispěl k její cestě zpět na vrchol. Slavia je značkou s obrovskou tradicí a potenciálem, její fanoušci bezesporu patří k těm nejvěrnějším a nejaktivnějším, těším se na to, že svou každodenní prací budu moci přispět k vytvoření takového prostředí, v němž Slavia bude vítězit a dávat tak radost těm, kteří s ní žijí,“ uvedl Martin Malík po nástupu do své nové funkce pro slavia.cz.

Aktuálně

Z prvního místa do nadstavby

18. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zakončily základní části 1. ligy žen, kde ve čtrnácti zápasech nepoznaly hořkost porážky a suverénně vedou tabulku s náskokem sedmi bodů. V úvodním zápase nadstavbové části v sobotu 20. dubna od 14:00 v Horních Měcholupech vyzvou Liberec.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články