Slavia má nového obchodního a marketingového ředitele | SK Slavia Praha
Více

Slavia má nového obchodního a marketingového ředitele

1. srpna došlo ke změně ve vedení klubu. Na pozici obchodního a marketingového ředitele nastoupil Ing. Martin Malík. Nahradil Mgr. Alici Tomasovou, která působila v této funkci od ledna 2006.

1. srpna došlo ke změně ve vedení klubu. Na pozici obchodního a marketingového ředitele nastoupil Ing. Martin Malík. Nahradil Mgr. Alici Tomasovou, která působila v této funkci od ledna 2006.

„Ráda bych poděkovala všem spolupracovníkům, kolegům a obchodním partnerům za spolupráci a podporu v průběhu minulých let. Slávistkou zůstanu i nadále, těším se, že si budu moci po letech užít atmosféru utkání bez pracovních povinností. Slavii přeji v budoucnosti, aby zažila znovu velké sportovní úspěchy," uvedla Alice Tomasová.

Ing. Martin Malík v minulosti pracoval pro hollywoodské studio Warner Bros., na Barrandově v týmu Václava Marhoula, působil také v reklamních agenturách.

„Slavia je pro mne novou výzvou. Přicházím, abych navázal na to dobré, co moji předchůdci ve Slavii dokázali a s využitím mých dosavadních zkušeností v oblasti obchodu a marketingu přispěl k její cestě zpět na vrchol. Slavia je značkou s obrovskou tradicí a potenciálem, její fanoušci bezesporu patří k těm nejvěrnějším a nejaktivnějším, těším se na to, že svou každodenní prací budu moci přispět k vytvoření takového prostředí, v němž Slavia bude vítězit a dávat tak radost těm, kteří s ní žijí,“ uvedl Martin Malík po nástupu do své nové funkce pro slavia.cz.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články