Proti Blšanům pomůže rychlý gól, říká Skácel | SK Slavia Praha
Více

Proti Blšanům pomůže rychlý gól, říká Skácel

Další ligové kolo se rychle blíží. V pondělí přijedou na Strahov Blšany. „Jako při každém domácím zápase chceme za každou cenu bodovat naplno. Sice za sebou máme pohár, který nám nevyšel stoprocentně, ale jestli chceme bojovat o špičku, musíme zvítězit,“ je přesvědčen záložník Rudolf Skácel.
Další ligové kolo se rychle blíží. V pondělí přijedou na Strahov Blšany. „Jako při každém domácím zápase chceme za každou cenu bodovat naplno. Sice za sebou máme pohár, který nám nevyšel stoprocentně, ale jestli chceme bojovat o špičku, musíme zvítězit,“ je přesvědčen záložník Rudolf Skácel, který se v posledních střetnutích objevuje v obraně.

„Soupeř bude hrát odzadu, my budeme nejspíš překonávat urputnou defenzívu. Chce to dát co nejdřív gól, abychom tu jejich tvrz otevřeli,“ pokračoval Skácel. „Blšany mají dobrý mančaft, nečeká nás nic jednoduchého, remíza na Spartě mluví za všechno. Ale jak jsem říkal, jsme doma a jdeme za výhrou.“

Myšlenky slávistů směřují k lize. O čtvrtečním duelu na Partizanu se však v kabině ještě mluví. „Samozřejmě jsme zápas rozebrali. Nesehráli jsme špatné utkání, hlavně druhý poločas se nám povedl. Ale Bělehradu vyšly tři útoky a dal tři branky. To se někdy stává, my svoje šance nevyužili,“ podotkl Skácel.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Další články