Jiří Vondráček si připsal premiérový slávistický gól | SK Slavia Praha
Více

Jiří Vondráček si připsal premiérový slávistický gól

Osmnáctiletý útočník Jiří Vondráček si připsal svůj první start v prvním soutěžním zápase v dresu Slavie. Stačilo mu devět minut pobytu na hřišti, aby si také připsal...

PRAHA/LIBEŇ – Osmnáctiletý útočník Jiří Vondráček si připsal svůj první start v prvním soutěžním zápase v dresu Slavie. Stačilo mu devět minut pobytu na hřišti, aby si také připsal premiérový gól, když nádherně z voleje trefil do branky centr Adama Hlouška.

„Přesně jsem věděl dopředu co udělám, soustředil jsem se už jenom na to, abych to správně trefil,“ popsal svoji branku Jiří Vondráček, pro kterého mělo utkání zvláštní náboj.

„Je to to soutěž, kterou jsem ještě nedávno za Náchod hrál. K utkání jsme všichni chtěli přistoupit na sto procent, věřím, že jsme se dobře naladili do nedělního zápasu s Příbramí, který zase bude o něčem jiném. Potřebujeme už konečně bodovat,“ přeje si talentovaný útočník.

I díky vstřelenému gólu si vysloužil po zápase pochvalu trenéra. „Z gólu mám samozřejmě radost. Dneska mi to sedlo a krásně to tam zapadlo, ale z mé strany tam bylo i hodně chyb, takže úplně spokojený s tím zápasem být nemůžu,“ zhodnotil Jiří Vondráček svoji premiéru.

O tom, zda si výrazně řekl o místo v základní sestavě, spekulovat nechtěl. „To záleží jenom na trenérovi. Jsem moc rád za ten gól , ale moc dobře vím, že optimální výkon to z mé strany nebyl,“ uzavřel osmnáctiletý útočník, kterého potěšilo, že jeho obě slávistické premiéry viděla na stadionu Meteoru i jeho rodina.  

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články