Slavia U19 vyhrála na hřišti Bohemians 1905 (přidána zpráva o utkání) | SK Slavia Praha
Více

Slavia U19 vyhrála na hřišti Bohemians 1905 (přidána zpráva o utkání)

Svoji premiéru v novém ročníku dorostenecké ligy má za sebou Slavia U19. Svěřenci trenéra Daniela Šmejkala zvítězili v derby na Bohemians 1905 2:1. Branky vstřelili Ptáček a Mac.

Svoji premiéru v novém ročníku dorostenecké ligy má za sebou Slavia U19. Svěřenci trenéra Daniela Šmejkala zvítězili v derby na Bohemians 1905 2:1. Branky vstřelili Ptáček a Mac.

Bohemians 1905 U19 - Slavia U19 1:2

Branky: Nerad - Ptáček, Mac

Slavia U19: Hrubeš – Herc, Tesařík, Mac, Malcharek- Salašovič, Zmrhal, Hrubý -Zámečník (80.Synek), Ptáček, Šittich (61.Růžička)

Od první minuty se domácí vrhli do útoku a v úvodních patnácti minutách musel brankář Karel Hrubeš vyřešit několik nebezpečných situací. Ve 29. minutě se ale prosadila Slavia. Šittich se uvolnil ve středu hřiště, přihrál Salašovičovi, který posunul na Ptáčka a ten na podruhé prostřelil gólmana domácích.

Ve druhém poločase v 61. min. Hrubý rozehrál přímý kop a Mac hlavou zvýšil na 2:0 pro Slavii. O minutu později domácí snížili. Nerad potrestal chybu červenobílé obrany. Ve zbytku zápasu si oba týmy vytvořily slibné příležitosti, další branku ale už diváci neviděli.

Hodnocení trenéra Daniela Šmejkala: „Do zápasu lépe vkročili domácí. Postupem času jsme hru vyrovnali a podařilo se nám vstřelit dvě pěkné branky. Soupeř se ale nevzdal a bojoval až do konce zápasu. Vyhrát mohly obě strany. My jsme byli šťastnější. Myslím, že zápas měl kvalitu a divákům se líbil.“ 

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články