Výsledkový servis dorostu | SK Slavia Praha
Více

Výsledkový servis dorostu

Přečtěte si víkendové výsledky slávistických dorostenců.
Přečtěte si víkendové výsledky slávistických dorostenců.

Slavia „A“ dorost – Stavoartikel Brno 1:0 (1:0), I.DL, sobota 2.11.2002
Střelec branky: Jirásek
Sestava: Lukáš Podaný – Michal Parys, Martin Lapáček, Lukáš Nachtman, Jan Balík – Ondřej Walter (65. David Emmerling), Martin Pokorný, Petr Musil, Jan Knobloch (53.Lukáš Budějský) – Ivo Táborský (70. Zbyněk Vondráček), Tomáš Jirásek
Velmi těžké utkání se soupeřem, který se předvedl ve velmi dobrém světle. Hrálo se na těžkém terénu a ten nedovoloval žádnou velkou kombinaci. Brankové příležitosti se tvořily především díky křídelním akcím a centrech před bránu. Tak padl i jediný gól utkání, když Knobloch vysunul Táborského a ten na první tyči našel svým centrem Jiráska. Bylo jen na škodu, že jsme nedokázali proměnit i další příležitosti.
V druhém poločase se k ohrožení naší branky dostal i soupeř, ale dobře hrající obrana dovolila jen několik střel ze střední vzdálenosti a ty bravurně pochytal Podaný. Utkání jsme vyhráli zaslouženě po bojovném a zodpovědném výkonu celého mužstva.
Nejlepší hráči: Parys, Podaný
Po 14. kole je mužstvo na 1. místě.
-JP-

Slavia „B“ dorost – FC Viktoria Plzeň „B“ 2:1 (2:1), ČLSD, neděle 3.11.2002
Střelci branek: Dubský T., Vilhelm
Sestava: Jakub Diviš – Petr Cipra, David Vacek, František Brabec, Lukáš Hajník – Tomáš Dubský, Jakub Číhař (62. Jan Kukač), Daniel Vilhelm, Miroslav Král – Josef Marc (76. Jan Bauer), Marek Borovský (53. Jakub Tomajko)
Velmi kvalitní utkání hrané na umělé trávě jsme začali ve 3.minutě špatnou rozehrávkou ve středu hřiště, kdy se soupeř dostal do naší rozhozené obrany a prudkou střelou ze 16ti metrů se dostal do vedení. Brankář Diviš podcenil střelu. Netrvalo dlouho a po rychlém protiútoku po pravé straně dokázal Cipra v těžké situaci přihrát před soupeřovu branku, kde naběhl Král, jeho střelu gólman reflexivně vyrazil a Dubský pohotově dorážel do odkryté branky. Obě mužstva se ještě několikrát dostala do dobrých gólových situací, ale branku se podařilo vstřelit pouze nám, kdy po pěkné kombinaci Král přistrčil míč na 20ti metrech Vilhelmovi, který trefil horní roh plzeňské branky.
Ve druhém poločase jsme se snažili rozhodnout zápas a pojistit výsledek. Po obrovských šancích Tomajko nastřelil tyč, Marc dvakrát neprostřelil brankáře. Na druhé straně jsme měli obrovské štěstí, kdy soupeř trefil horní tyč a jednou z malého vápna přestřelil.
Po 13. kole je mužstvo na 7. místě.
-ZM-

Slavia „C“ dorost – Stavoartikel Brno 1:0 (0:0), I.DL, sobota 2.11.2002
Střelec branky: Brtna
Sestava: Michal Toma – Josef Dvořák, Michal Pleiner, Michal Švec, Roman Švamberg – Jiří Novotný, Pavel Eliáš, Michal Kočí, Filip Matějka (40. Milan Mařík) – Karel Pazdera (62. Jindřich Pavlů), Tomáš Brtna
V předposledním kole I.DLMD jsme se střetli s jedním z nejtechničtějších týmů této soutěže. Od začátku zápasu se hra na umělé trávě přelévala od jedné branky k druhé, kde se oba týmy dostávaly do gólových šancí. Brno těžilo především z vynikající hry středových záložníků. V naší hře se často objevovala nepřesnost v přihrávce. Velmi pevně působilo Brno i v defenzivní činnosti. Proto překonání obrany hostů bylo velice těžké. Na gólový moment jsme čekali až do druhé půle, kdy se na pravé straně zálohy výborně uvolnil Novotný a přihrál za obranu Brtnovi, který tvrdou střelou prostřelil brankáře Brna. Po celý zápas a hlavně v závěru duelu nutno vyzdvihnout výkon gólmana Slavie Michala Tomy, který několikrát podržel tým.
Nejlepší hráč: Toma
Po 14. kole je mužstvo na 4. místě.
-MŠ-

Slavia „D“ dorost – FC Viktoria Plzeň „B“ 2:4 (1:2), ČLMD, neděle 3.11.2002
Střelci branek: Hausner, Dvořák
Sestava: Ondřej Pospíšil (41. Jakub Diviš) – Michal Houžvička (31. Tomáš Proskočil), Lukáš Kindel, Vojtěch Marek, Martin Hladík – Zdeněk Zahálka (41. Jakub Jírovský), Martin Kubec, Jakub Vagrčka (62. Lukáš Dvořák), Radim Nečas – Jiří Hausner, Karel Zelinka
Po sérii deseti vítězství jsme podlehli soupeři z předposlední příčky tabulky. Většina zápasu se odehrála na polovině Viktorky, ale po našich chybách jsme dvakrát inkasovali. Na konci prvního poločasu se nám podařilo snížit na 1:2.
Po přestávce jsme vrhli všechny síly do útoku a vytvořili si spoustu šancí, které jsme však nedokázali proměnit. Trefovali jsme brankáře, hráče a tyčky, bohužel bez výsledku. Naopak po další naší chybě jsme dostali další gól. Ještě jsme stačili vstřelit kontaktní branku na 2:3, ale soupeř po brejku rozhodl. Plzeň se dostala do našeho pokutového území čtyřikrát a čtyřikrát skórovala.
Po 13. kole je mužstvo na 2. místě.
-SV-

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články