Hrdlička byl na ligu natěšený | SK Slavia Praha
Více

Hrdlička byl na ligu natěšený

Do sestavy Slavie se vrátil ve velkém stylu. Proti Blšanům nastoupil Tomáš Hrdlička po dlouhých týdnech od první minuty a trenéru Beránkovi dokázal, že rozhodl správně. Nejenže si svědomitě plnil obranné povinnosti, ale několikrát po levé straně nebezpečně zaútočil. Ve 32. minutě se dostavila odměna v podobě parádní branky, v Hrdličkově ligové kariéře teprve druhé. „Byl jsem natěšený...
Do sestavy Slavie se vrátil ve velkém stylu. Proti Blšanům nastoupil Tomáš Hrdlička po dlouhých týdnech od první minuty a trenéru Beránkovi dokázal, že rozhodl správně. Nejenže si svědomitě plnil obranné povinnosti, ale několikrát po levé straně nebezpečně zaútočil. Ve 32. minutě se dostavila odměna v podobě parádní branky, v Hrdličkově ligové kariéře teprve druhé. „Byl jsem natěšený, vždyť jsem od zápasu v Mousrconu, který se mi nepovedl, nehrál,“ sypal ze sebe letošní mistr Evropy ‘jednadvacítek‘.

V domácí soutěži si Hrdlička po duelu v Belgii téměř nekopl a objevoval se v Klusáčkově béčku. Někdo by možná zahořkl. „Já ne, měl jsem velkou motivaci.“ Což bylo znát – v pondělí hýřil aktivitou. „Kdy jsem se dozvěděl, že nastoupím? Až před utkáním. Ale začal jsem něco tušit v pátek, to když mi trenér nepovolil nastoupit o víkendu za juniorku,“ culil se šikovný zadák, který v chladném pondělním večeru chytil šanci za pačesy.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články