Bejblův kotník se hojí | SK Slavia Praha
Více

Bejblův kotník se hojí

Zranění Radka Bejbla z pondělního utkání s Blšany by nemuselo být tak zlé, jak se zdálo. „Můžu chodit, dneska jsem byl na vyšetření a doktor říkal, že to vypadá docela dobře,“ sdělil našemu webu potěšující novinu. „Ve čtvrtek jdu na magnetickou rezonanci. Pořád trvá podezření na natržené vazy,“ dodal však vzápětí.
Zranění Radka Bejbla z pondělního utkání s Blšany by nemuselo být tak zlé, jak se zdálo. „Můžu chodit, dneska jsem byl na vyšetření a doktor říkal, že to vypadá docela dobře,“ sdělil našemu webu potěšující novinu. „Ve čtvrtek jdu na magnetickou rezonanci. Pořád trvá podezření na natržené vazy,“ dodal však vzápětí. Jedno je téměř jisté už teď – nedělní derby na Viktorce se našeho obránce netýká. „Maximálně stihnu na stadión dojít,“ usmál se Bejbl.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články