S Fanklubem na Olomouc! Získáte vstupenku zdarma i příspěvek na dopravu! | SK Slavia Praha
Více

S Fanklubem na Olomouc! Získáte vstupenku zdarma i příspěvek na dopravu!

Fanklub opět vyhlašuje zájezd na domácí zápas. Tentokrát se jedná o utkání se Sigmou Olomouc v neděli 2. října od 15 hodin. Zorganizujte autobusový výjezd na domácí zápas...

SYNOT TIP ARENA/EDEN - Fanklub opět vyhlašuje zájezd na domácí zápas. Tentokrát se jedná o utkání se Sigmou Olomouc v neděli 2. října od 15 hodin.

Zorganizujte autobusový výjezd na domácí zápas s Olomoucí a Fanklub Slavie vám přispěje na dopravu a to jednorázovou částkou dva tisíce korun.

Všem účastníkům výjezdu Fanklub zajistí předem vstupenky na zápas, členové Fanklubu a OP obdrží vstupenku zdarma, ostatní v cenové kategorii, jakou si vyberou. Vstupenky budou k vyzvednutí v sekretariátu před zápasem.

Fanklub zveřejní na svých stránkách trasu vybraného zájezdu tak, aby se případně mohli po cestě přidávat další zájemci.

Počet autobusů tentokrát není omezen. Je omezen pouze počet vstupenek zdarma, kterých je 50 kusů.

Podmínky pro poskytnutí příspěvku na zápas s Olomoucí:

  • Nejpozději do středy 28. září zašlete přihlášku na e-mail: fanklub@slavista.cz včetně kontaktů na organizující osobu

  • K přihlášce připojte jmenný seznam cestujících s vyznačením, zda dotyčný je či není člen Fanklubu, respektive Odboru přátel, a zda má či nemá slávistickou permanentku do Synot Tip Areny. Obojí bude následně ověřeno. Další cestující je možné postupně doplňovat do pátku 30. září, kdy budou zakoupeny vstupenky.

  • Minimální počet přihlášených pro poskytnutí dotace, to je cestujících v autobuse, je 20 osob, z celkového počtu musí být alespoň 10 členů FK či OP.

  • Každý přihlášený, pokud není majitelem permanentky, získá prostřednictvím Fanklubu vstupenku na zápas. Člen FK či OP obdrží vstupenku zdarma (k dispozici je 50 kusů vstupenek), nečlen uhradí vstupenku v plné výši (podle vybraného sektoru).

Více na www.slavista.net

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články