Přijďte na Pohár UEFA! | SK Slavia Praha
Více

Přijďte na Pohár UEFA!

Lístky na odvetu s Partizanem Bělehrad seženete již od padesáti korun. Vstupenky si můžete zakoupit ve strahovském předprodeji nebo v prodejně Calcio CZ v Myslíkově ulici 30 na Praze 2.
Lístky na odvetu s Partizanem Bělehrad seženete již od padesáti korun. Vstupenky si můžete zakoupit ve strahovském předprodeji (více informací zde) nebo každý všední den od 10.00 do 18.00 hodin a v sobotu od 10.00 do 12.00 hodin v prodejně Calcio CZ v Myslíkově ulici 30 na Praze 2.

Slavia obdržela za dýmovnici v zápase s Mouscronem vysokou pokutu. Prosíme fanoušky, aby si s sebou na stadión ve čtvrtek nenosili žádnou pyrotechniku.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články