Musíme se zvednout, shodují se slávisté | SK Slavia Praha
Více

Musíme se zvednout, shodují se slávisté

Slávisté poprvé trénovali pod vedením nového trenéra Františka Straky. Ten nejdříve k hráčům promluvil hromadně, následně si vzal většinu individuálně. „Po vítězném utkání je atmosféra vždycky dobrá,“ pronesl kapitán Slavie Lukáš Jarolím.

SYNOT TIP ARENA / EDEN - Slávisté poprvé trénovali pod vedením nového trenéra Františka Straky. Ten nejdříve k hráčům promluvil hromadně, následně si vzal většinu individuálně. „Po vítězném utkání je atmosféra vždycky dobrá,“ pronesl kapitán Slavie Lukáš Jarolím.

Kapitán týmu Lukáš Jarolím si pochvaloval právě atmosféru tréninku. „Po vítězném zápase je atmosféra vždycky uvolněnější, je krásné počasí, novinářů přišlo na trénink jako na Barcelonu, takže si to člověk užívá,“ uvedl s úsměvem kapitán sešívaných.

„Musíme se soustředit na zápasy a bodovat. Když se nám bude dařit na hřišti, tak trenér získá fanoušky na svou stranu. Bude chtít odevzdávat maximum pro to, aby se nám dařilo na hřišti a posunuli jsme se v tabulce výš,“ pokračoval Lukáš Jarolím, který se ještě vrátil k nedělnímu vítěznému utkání.

„Jsme strašně rádi, že se nám podařilo bodovat proti Olomouci. Protože je to velmi těžký soupeř. Zvlášť v naší situaci, kdy jsme měli dost zraněných hráčů,“ zhodnotil Jarolím. „Pokud mělo dojít ke změně trenéra, tak je dobré, že se tak stalo teď. V reprezentační pauze bude čas na to, abychom potrénovali a trenér nám sdělí, co od nás očekává,“ přidal Lukáš Jarolím.

Vaniak: Jde o to, aby šla Slavia nahoru

Asistent trenéra a trenér brankářů Martin Vaniak doufá, že změna trenéra Slavii pomůže. „Mně jde o to, aby šla Slavia nahoru. Věřím, že jsme se zvedli už zápasem s Olomoucí. Doufám, že nadcházející zápasy s Budějovicemi, Žižkovem nebo Ostravou zvládneme. To budou zápasy o šest bodů,“ komentoval Vaniak.

Podle útočníka Stanislava Vlčka jde o jedno. „I takovéhle změny přicházejí. Trenér s námi mluvil, je jasné, že máme společný cíl,“ zakončil povídání po pondělním tréninku Vlček.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články