Ředitelkou komunikace Slavie je Soňa Nouzáková | SK Slavia Praha
Více

Ředitelkou komunikace Slavie je Soňa Nouzáková

Představenstvo SK Slavia Praha – fotbal a.s. jmenovalo v úterý 4. října do funkce ředitelky Oddělení komunikace a vnějších vztahů Mgr. Soňu Nouzákovou, která v klubu působila...

SYNOT TIP ARENA/EDEN – Představenstvo SK Slavia Praha – fotbal a.s. jmenovalo v úterý 4. října do funkce ředitelky Oddělení komunikace a vnějších vztahů Mgr. Soňu Nouzákovou, která v klubu působila od července 2007 jako zástupkyně Ondřeje Zlámala. Ten se s klubem dohodl na ukončení pracovního poměru v pondělí 3. října.

„Pracovat pro Slavii a její fanoušky byla pro mne čest, prožil jsem tu za ta léta snad všechno, co může klub zažít. Všem svým spolupracovníkům bych rád poděkoval, těším se, že si budu moci užít fotbalové zápasy bez pracovního napětí,“ uvedl Ondřej Zlámal.

„Soňa Nouzáková je velká slávistka, jsem rád, že moji pozici přebírá právě ona, držím jí palce," dodal bývalý tiskový mluvčí.

Mgr. Ondřej Zlámal působil ve Slavii od roku 2002, v červnu 2007 se stal manažerem komunikace a tiskovým mluvčím Slavie.

„Rád bych Ondrovi Zlámalovi poděkoval za práci, kterou dlouhá léta pro Slavii odváděl. V jeho dalším profesním i osobním životě mu přeji všechno nejlepší,“ uvedl generální ředitel Slavie Miroslav Platil.

Mgr. Soňa Nouzáková vystudovala obor česká filologie na Univerzitě Palackého v Olomouci. V médiích pracovala od roku 2000. Působila například v zahraniční redakci televize Prima nebo jako redaktorka v rozhlasových stanicích. Ve Slavii působí od července 2007. 

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články