Novým členem dozorčí rady klubu se stal Vlastislav Přeček | SK Slavia Praha
Více

Novým členem dozorčí rady klubu se stal Vlastislav Přeček

Do dozorčí rady SK Slavia Praha – fotbal a.s. byl na jejím pondělním zasedání kooptován nový člen Vlastislav Přeček. Doplnil tak stávající složení dozorčí rady klubu...

SYNOT TIP ARENA/EDEN – Do dozorčí rady SK Slavia Praha – fotbal a.s. byl na jejím pondělním zasedání kooptován nový člen Vlastislav Přeček. Doplnil tak stávající složení dozorčí rady klubu: Kamil Kocurek, Roman Kyral, Petr Michal a Jiří Hodač, který vykonává funkci předsedy.

Vlastislav Přeček je významným sponzorem slávistické mládeže a majitelem společnosti RC Sport s.r.o., která se zabývá obchodními a marketingovými aktivitami ve sportovní oblasti. Vlastislav Přeček je také členem správní rady Nadace fotbalových internacionálů, která se snaží finančně podporovat bývalé fotbalisty, kteří se ocitli ve složitých životních situacích.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články