Mladí slávisté opět reprezentovali | SK Slavia Praha
Více

Mladí slávisté opět reprezentovali

Marek Čepelák, Václav Prošek a Oskar Fotr nastoupili do odvet svých reprezentačních kategorií. Devatenáctce se napodruhé podařilo porazit silné Chorvaty, zatímco výběr U16 ve Slovinsku prohrál.

PRAHA - Marek Čepelák, Václav Prošek a Oskar Fotr nastoupili do odvet svých reprezentačních kategorií. Devatenáctce se napodruhé podařilo porazit silné Chorvaty, zatímco výběr U16 ve Slovinsku prohrál.


Česká republika "19" - Chorvatsko "19" 3:2 (2:1)


Góly ČR: Sýkora, Kunc, Houska.
Sestava ČR: Kotěra - Krátký, Čepelák, Kováč, Hybš - Sýkora, Houska, Plšek (17. Lutonský), Falta - Prošek (32. Krmenčík), Kunc (60. Zahradníček). Trenéři Hřebík a Jílek.


Slovinsko "16" - Česká republika "16" 3:1 (0:1)

Gól ČR: 16. Buchvaldek.
Sestava ČR: Vorel - Červeňák, Toml, Svoboda (54. Fotr), Kováč - Rys, Sadílek (66. Malý), Kule (66. Schick), Knejzlík (66. Kulhánek) - Buchvaldek (72. Ruml), Danis. Trenér Čvančara.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články