Proběhla řádná valná hromada společnosti | SK Slavia Praha
Více

Proběhla řádná valná hromada společnosti

V pondělí 21. listopadu se konala řádná valná hromada společnosti SK Slavia Praha – fotbal a.s. Na programu bylo přijetí zprávy představenstva...

SYNOT TIP ARENA/EDEN - V pondělí 21. listopadu se konala řádná valná hromada společnosti SK Slavia Praha – fotbal a.s.

Na programu bylo přijetí zprávy představenstva o podnikatelské činnosti společnosti a stavu jejího majetku za hospodářský rok 2009/2010 a 2010/2011, zprávy dozorčí rady o výsledcích kontrolní činnosti v rámci její působnosti za hospodářský rok 2009/2010 a 2010/2011 a schválení řádné účetní závěrky.

Jedním z dalších bodů jednání bylo snížení základního kapitálu společnosti, jehož účelem bylo snížení ztráty společnosti z předchozích let.

„Valná hromada schválila snížení základního kapitálu společnosti o částku téměř 635 milionů korun. To bude provedeno snížením jmenovité hodnoty akcií společnosti, konkrétně výměnou stávajících akcií společnosti za nové s nižší jmenovitou hodnotou odpovídající sníženému základnímu kapitálu společnosti,“ uvedl předseda představenstva Miroslav Platil.

Výše ztráty byla způsobena především účetním odpisem ocenitelných práv, jejichž hodnotu auditor označil za nulovou.

Na valné hromadě byli zvoleni již dříve kooptovaní členové statutárních orgánů společnosti, které nyní mají následující podobu:

Představenstvo: JUDr. Miroslav Platil, Bc. Adam Řebíček, Ing. Martin Malík.

Dozorčí rada: Petr Hodač (předseda), JUDr. Petr Michal (místopředseda), Mgr. Roman Kyral, Ing. Kamil Kocurek, Vlastislav Přeček.

Pro další období je představenstvo společnosti připraveno pokračovat v započaté restrukturalizaci klubu snižováním nákladů a budováním stabilizovaného hráčského kádru.

Vedení společnosti děkuje všem akcionářům za hladký průběh jednání a konstruktivní přístup.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články