Říčka: V přímém souboji s Řeky můžeme vylepšit koeficient | SK Slavia Praha
Více

Říčka: V přímém souboji s Řeky můžeme vylepšit koeficient

Ve třetím kole Poháru UEFA nastoupíme proti PAOK Soluň. Zeptali jsme se našeho sportovního ředitele Jana Říčky, co losu říká. „Už ve čtvrtek v noci jsem dostal informaci, že odvetné utkání mezi Grasshoppers a Soluní nemělo zrovna nejvyšší sportovní úroveň. Nebylo by tedy na škodu postoupit a revanšovat se za vyřazení od Panathinaikosu z minulého roku."
Ve třetím kole Poháru UEFA nastoupíme proti PAOK Soluň. Zeptali jsme se našeho sportovního ředitele Jana Říčky, co losu říká. „Už ve čtvrtek v noci jsem dostal informaci, že odvetné utkání mezi Grasshoppers a Soluní nemělo zrovna nejvyšší sportovní úroveň. Nebylo by tedy na škodu postoupit a revanšovat se za vyřazení od Panathinaikosu z minulého roku. Oba čeští zástupci podstoupí souboj s řeckými týmy (Liberec si zahraje právě proti Panathinaikosu, pozn. red.), se kterými se pereme o klubový koeficient. Doufám, že nejen slávističtí příznivci pochopí, že můžeme uhrát body a získat pro Českou republiku víc míst v pohárové Evropě,“ uvedl Říčka, který o našem protivníkovi už shání potřebné informace. „V Řecku i ve Švýcarsku máme kontaktů dost. Doufám, že naši fotbalisté poznatky zúročí. Postup do jarních bojů by byl pro naše fandy tím nejhezčím vánočním dárkem.“

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články